„Cantec pentru Iuliana”, spectacol caritabil

Vineri, 5 Aprilie, 2019, de la ora 17.00, la Palatul “Lyra”, din Braila are loc spectacolul caritabil intitulat “Cantec pentru Iuliana”. Ivitati pentru acest spectacol caritabil sunt artisti cunoscuti ai scenei romanesti; Florica Jinga, Nicu Mata, Ana Maria Botezatu, brailenii Mihai Constandache si Tudorita Voineag, Ansamblul Folcloric “Romanita” din comuna Romanu, Ansamblul artistic “Grausorul Osmanean”, din comuna Unirea, Ansamblul “Nicolae Bucioaga”, din Valea Canepii, comuna Unirea, si Ansamblul Folcloric “Spicul”, din omuna Silistea, judetul Braila. Spectacolul este realizat si prezentat de Gabriela Popa.

Acest eveniment folcloric este organizat in scop caritabil pentru Iuliana, in varsta de 44 ani, diagnosticata cu cancer mamar cu metastaze.  Iuliana Ţiganus, profesoara de geografie la o scoala din Braila, mama unei fetite de 7 ani care sufera de aceasta boala crunta cu care se lupta de ani de zile. Însa sanse de vindecare exista! Salvarea ei vine de la un spital din străinătate si are nevoie urgenta de 150.000 de euro pentru a putea urma tratamentul si a se vindeca.

Spectacolul nu este pe baza de bilet ci la intrarea in sala de spectacol este o urna unde fiecare spectator poate dona o suma de bani benefica Iulianei. Indiferent ce metoda alegi, important e să te implici la nevoile celor nevoiasi si sa donezi cu tot sufletul!

Parteneri Media: Mondnews24, Caleidoscop Braila, Cronica de Braila, InfoEst, Sate Romanesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *