Amenzi pentru gunoiul aruncat pe domeniul public

În ziua de 08 aprilie 2019, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila au depistat doi bărbați care încălcau prevederile legislative în vigoare referitoare la curățenia pe domeniul public al municipiului Brăila. Astfel, un brăilean în vârstă de 47 de ani a fost surprins în timp ce arunca gunoi la intersecția str. C. A. Rosetti/ str. D. Bolintineanu, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu suma de 1.000 lei.

 

IMG-20190409-WA0001

Un alt bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost surprins în timp ce arunca un sac plin cu gunoi pe locul viran situat în capătul str. Cimbrului. La solicitarea polițiștilor locali care l-au depistat, bărbatul a ridicat sacul pe care îl aruncase pe domeniul public, urmând să îl ducă acasă, însă, ulterior, a fost surprins din nou, pe aceeași stradă, la intersecția cu str. Energiei, aruncând sacul tot pe un loc viran. Pentru fapta sa, individul a fost sancționat contravențional cu suma de 2.500 lei.

De asemenea, în jurul orei 01.10, la intersecția str. Roșiorilor/ str. Ghioceilor, o patrulă din cadrul Poliției Locale Brăila a depistat un individ care tocmai incendiase o pubelă metalică, în zona respectivă. Bărbatul în vârstă de 34 de ani, în stare de ebrietate, a recunoscut că a dat foc gunoiului din pubelă. La fața locului a intervenit un echipaj ISU, pentru lichidarea incendiului.

IMG-20190409-WA0002

 

IMG-20190409-WA0003Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Locale Brăila pentru identificare, și, pentru că prezenta tulburări grave de comportament pe fondul consumului de alcool și al unor afecțiuni psihice, a fost ulterior internat la Spitalul de Psihiatrie ”Sf. Pantelimon” Brăila. În cauză a fost sesizată Poliția Municipiului Brăila, pentru luarea măsurilor care se impun.

IMG-20190409-WA0000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *