Sase echipaje de politie pentru doua tinere puse pe scandal

In aceasta seara in jurul orei 19.00, in zona strazii Scolilor cu strada Hipodrom, la scara unui bloc doi baieti si doua fete stateau de vorba si fumau aruncand resturile tigarilor in gradinita de la parterul blocului. Locatara de la etajul superior i-a vazut si le-a atras atentia. Tinerii teribilisti nu au ascultat-o si au continuat galagia dar si „mistourile” fata de femeie astfel iscandu-se o certa intre femeie si tineri. Locatara a pus mana pe telefon si a sunat la 112 anuntand incidentul.

„In aceasta seara doua tinere fumau langa o scara de bloc iar o locatara de la bloc le-a vazut de la balcon si le-a spus sa nu mai arunce „chistoacele” pe jos. Vorbele femeii le-au suparat pe fete si au inceput sa se certe si sa faca scandal. politistii au ajuns la fata locului si intrucat fetele nu se linisteau au fost conduse la sediul Politiei Municipiului Braila, unde au fost sanctionate contraventional conform Legii 61/1991.”, a declarat pentru „Cronica de Braila”, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, inspector de politie Laura Elena Belciugan.

12 - Copy

Cu amenda sau fara amenda, cu scandal de a „rascolit” un intreg cartier, tinerele „fumacioase si guralive” au mobilizat la fata locului sase echipaje de politie.

1 - Copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *