Noul purtator de cuvant al Jandarmeriei Braila

In decurs de doi ani si jumatate Inspectoratul Judetean de Jandarmi Braila a schimbat trei purtatori de cuvant. De la ofiterul Sorin Neftode, care a reprezentat cu brio institutia timp de peste sase ani pe acest post, in noiembrie 2017 acesta a fost avansat si a fost numit plutonierul adjutant Daniel Malai. Dupa numai un an, pe 5 noiembrie 2018, acesta a fost schimbat cu „o putatoare”, plutonier Geanina-Fanela Iconaru. Uite ca aceasta nu a rezistat mai mult de sase luni si astazi 7 mai 2019, comandantul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Braila, colonel Vasile Mot, a prezentat in fata presei noul purtator de cuvant. Acesta este Florin Telefca, are 30 de ani, este necasatorit si isi doreste o colaborare buna cu presa locala, nationala dar si cu comunitatea braileana.

Despre motivul schimbarii premature a purtatoarei „de vorbe” de la jandarmeria braileana, comandantul unitatii a spus:

„In ceea ce ma priveste pe mine, in orice domeniu prin ce am trecut, eu vad lumea concurentiala in orice domeniu. Un om care-si doreste o anumita functie, actioneaza ca sa o dobandeasca adica se pregateste si cand ajunge acolo inseamna ca are ceva de demonstrat, are ceva de spus. Ceva de spus inseamna o initiativa, o idee. Doar perpetuarea unei stari de fapt de pana atunci nu duce la progres. Exact ce s-a intamplat in situatia respectiva (n.r. schimbarea purtatoarei de cuvant). Se perpetua o situatie fara sa apara nimic nou, nimic care sa se creeze nimic. decizia in acest domeniu a fost strict si doar a mea in aceasta situatie! Dintr-o evaluare la doua, trei luni de zile a rezultat ca nu pusese nimic valoric acolo! Absolut nimic pe nici un plan. Componenta acestei functii este putin mai ampla, nu este doare relatia cu presa. Relatia cu comunitatea in relatia interna. Ori intr-o evaluare ce trebuia facut, ce s-a facut si ce s-a realizat am constatat ca nu prea se facu-se! De asta am considerat ca nu prea face obiectul… vom persista pana la nivelul anului 2018 si de acolo nu mai evoluam. De aceea am considerat un coleg mai tanar, fiind pasionat de calculatoare si de jandarmerie si ii pasa de ceea ce se intampla aici”, a spus inspectorul Sef al Jandarmeriei Braila colonel Vasile Mot.

„Ma numesc plutonier Telefca Florin, am absolvit Scoala Militara de subofiteri de Jandarmi Falticeni in anul 2013 si am fost repartizat la Inspectoratul judetean de Jandarmi Braila, unde am facut parte din diferite subunitati, respectiv pe ordine publica-paza institutionala. Mi-am dorit sa ajung la compartimentul Informare si Relatii cu Publicul deoarece mi s-a parut in primul rand un pas in cariera mea vazand si alte domenii si mi-am dat seama ce este de facut in acest post. Sper in continuare  la acest compartiment sa fiu de folos colegilor mei cat si comunitatii Braila si sa duc mai departe mesajul colegilor mei. Eu sper sa tin o legatura cat mai buna cu dumneavoastra, sa fim deschisi, la orice problema, la orice ora, sperand ca pe viitor sa nu mai existe probleme”, a spus noul purtator de cuvant al IJJ Braila, plutonier Florin Telefca.

Sa fie intr-un ceas bun si felicitari pentru postul ocupat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *