Festivalul Branzei de Gulianca – editia a V-a, 1-2 iunie

Timp de doua zile sambata, 1 iunie si duminica, 2 iunie, in satul Gulianca, comuna Salcia Tudor, are loc editia a V-a, a Festivalului Branzei de Gulianca. Ca la fiecare editie pe langa targul cu branza de Gulianca, organizatorii Consiliul Local a comunei Salcia Tudor si a Primariei, in cele doua zile de la ora 14.30, a invitat sub genericul „Datini, joc si voie buna”, ansambluri folclorice din judetele Braila, Galati, Tulcea si Vrancea.

„În urma cu 5 ani am organizat prima ediție a festivalului Branzei de Gulianca din dorința de a promova un brand al județului Braila. Timpul a trecut și iată ca anul acesta organizam ediția aniversara a acestui frumos eveniment. Va invit sa ne transmiteți gândurile voastre despre tot ce a însemnat pana acum acest festival și toate mesajele le vom citi pe parcursul celor 2 zile de spectacol”, a declarat Gabriela Popa, initiatorul Festivalului Branzei de Gulianca.

La aceasta editie a sarbatorii traditionale pastoresti sunt invitati Grigore Gherman, Laura Haidau, Tudor Furdui Iancu, Tudorita Voineag, Ana Maria Botezatu, Mihai Constandache, Teodora Marten si Anuta Arghiroi. Prezentarea spectacolului este realizata de Gabriela Popa si Daniel Tigleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *