Teatrul „Maria Filotti” prezentă la Festivalul de teatru scurt-Oradea 2019

Teatrul „Maria Filotti” a fost selecționat și prezintă marți 4 iunie, de la ora 18.00, spectacolul „BEFORE BREAKFAST” de Eugene O’Neill, regia Andrei și Andreea Grosu, în cadrul FESTIVALUL DE TEATRU SCURT,ediţia a XXV-a, de la Oradea (1 – 9 iunie 2019).
Festivalul de Teatru Scurt, singurul festival dedicat piesei într-un act din România, este o manifestare culturală cu o longevitate egalată de puţine festivaluri din ţară – prima ediţie a avut loc în anul 1976. Din 1984, de la cea de-a VI-a ediţie, Festivalul de Teatru Scurt devine internaţional.
Spectacolul „BEFORE BREAKFAST” a deschis cea de a XII a ediție a Festivalului ”Zile și Nopți de Teatru la Brăila” , si reprezintă, atât pentru teatru cât și pentru cei doi regizori , dar mai ales pentru cei doi redutabili actori, Mihaela Trofimov și Richard Bovnoczki, ocazia unei demonstrații teatrale de mare intensitate , emoție și performanță actoricească. Cadrul scenografic, creat cu rafinament de Vladimir Turturică , minimalist dar esențializat și personalizat, devine al treilea “’actor”’ al acestei drame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *