PROMOTIE la Palatul Lyra. Doi în unu la teatru

Conducerea Palatului „Lyra” din Braila, a trimis redactiei „Cronica de Braila” un comunicat de presa spre publicare si mediatizarea unui eveniment ce se va desfasura la palat, chiar daca nu suntem parteneri media.

„SUPER OFERTA!!! LA 2 BILETE CUMPARATE IN PERIOADA 7 – 11 IUNIE, PRIMITI UN BILET GRATIS!!!
Va asteptam!!!
🎭 Premieră la Brăila! Comedia „Insomniacii”! 🎭 Teatru‼️🎭
11 iunie ora 20:00 – Palatul Lyra din Brăila.
Biletele se găsesc Palatul ”Lyra”
Str. Cojocari, Nr. 21
de luni până vineri între orele 16:00 – 20:00.
Pteț bilet: 80 lei
Relații suplimentare și rezervări la tel:

0787 81 70 63.

Teatru‼️O comedie savuroasă despre ocupaţiile absurde ale celor care suferă de insomnie incurabilă, despre oameni rătăcind în absurd care se agaţă de gânduri revelatoare, oricât de caraghioase, în speranţa ieşirii din anonimat.

Trei nebuni care se întâlnesc noaptea în parc, pentru că la fel ca mulţi dintre noi, suferă de insomnie. Dorinţa ieşirii din anonimat, din banalitatea vieţii şi a condiţiei umane dramatice, îi conduc la o serie de aberaţii născute din gânduri revelatoare şi rătăciri în absurd, într-un dialog amuzant despre… povestea lui Harap-Alb, extratereştri, oameni-păianjeni, descoperiri şi alte asemenea.

Spectacolul este demonstrația perfectă a faptului că, în mișcarea sa browniană, universul interior al fiecăruia, indiferent de legile absurde care îl guvernează, se poate ciocni de altele, asemenea, având ca efect nu un impact cutremurător, ci un imprevizibil umor de situație. O comedie nebună cu și despre nebuni și nebunie.
Vă așteptăm!!!”, se specifică in comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *