Luni, de la ora 17.00, la Brăila „Ziua Universală a iei”

Câteva sute de tineri de la Palatul Copiilor din Brăila participă, maine, 24 iunie 2019, la un flashmob, de la ora 17.00, pe Platoul din fata Primariei Municipiului Braila.
„Îmbrăcaţi în ii, aproape 400 de tinerii de la toate formatiile de dansuri populare din judet, de la Palatul Copiilor, Scoala 31, Scoala 33, echipe de dansuri din localitatile Cazasu, Romanu, Racovita, Gemenele, Unirea, Valea Canepii, Lanurile, Insuratei, Bordei Verde, Silistea, Maxineni, dar si cu ajutorul coregrafilor Marinica Virgil, Doamna Chihaia, Marian Rusu, Puia Lenuta, Mihalache Gheorghe, Damache Sandica, Lipan Valentin si eu Marius Sandrino Iepure, vom îmbina folclorul cu un desen pe intreg platoul dand forma unei ii romanesti”, ne-a declarat cunoscutul coregraf Marius Epure Sandrino. Flashmob-ul este organizat, pe platoul din faţa Palatului Administrativ, inițiatorul evenimentului fiind coregraful Marius Epure Sandrino, cel care si anul trecut a demonstrat in fata brăilenilor ca poate să facă si să ducă la bun sfarsit un proiect folcloric de amploare majoră.

marius33

Primaria Municipiului Braila, va invita sa participate cu mic cu mare imbracati in ii romanesti pentru a marca simbolic “Ziua Universala a iei”.

marius2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *