Poliția Locală și legea

În perioada 22.06.2019 – 25.06.2019, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila sau legislația privind ordinea și liniștea publică.

Este vorba despre 30 persoane care fie au consumat semințe, aruncând cojile pe stradă, fie au încălcat legislația privind consumul de băuturi alcoolice, ori care au avut un comportament inadecvat.

lil3

Astfel, 18 persoane au fost surprinse în timp ce consumau semințe și aruncau cojile pe jos, în diverse zone din oraș. Este vorba despre persoane cu vârste cuprinse între 18 și 61 de ani, cărora li s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.000 lei. De asemenea, alte 11 persoane au fost surprinse în timp ce consumau băuturi alcoolice în alte locuri decât cele autorizate, pentru fapta lor primind sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 lei.

lil5

Totodată, un brăilean în vârstă de 18 ani a fost sancționat contravențional cu suma de 200 lei, după ce a fost depistat proferând injurii și expresii jignitoare în timp ce se afla pe B-dul Independenței, provocând indignarea trecătorilor.

lil2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *