ATENȚIE LA VITEZĂ!

În perioada 28 – 30.06.2019, conform Planului de acţiune pentru combaterea cauzei generatoare de accidente grave – VITEZA, poliţiştii rutieri brăileni, au desfăşura activităţi pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În perioada 28-30.06.2019, la nivelul întregii țări, Poliția Română a derulat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere.

Timp de trei zile, toate radarele au fost scoase pe principalele artere rutiere din judeţul Brăila pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

S-au folosit echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM.

Pe lângă acestea, s-au utilizat și aparatele etilotest, etilometru, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma acţiunii desfăşurate au fost controlate 465 de autovehicule, 281 dintre şoferii acestora fiind sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce patru permise de conducere.

poli1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *