Bărbatul injunghiat ieri de concubina beată a murit

Barbatul injunghiat ieri de concubina a murit. Pe fondul unui conflict spontan dar si a alcoolului, o femeie din Sutesti l-a injunghiat cu un cutit pe concubinul acesteia in varsta de 53 de ani. Astfel ca ieri, 10 iulie, la ora 12, politistii brăileni au fost sesizati cu privire la faptul că un bărbat, în varstă de 42 de ani, din judetul Ialomita, a fost înjunghiat de concubina sa, în varstă de 53 de ani, din Sutesti. Din primele verificări a rezultat că, în urma unui conflict spontan avut pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la domiciliu, femeia l-ar fi înjunghiat pe concubinul său. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar persoana bănuită de comiterea faptei se află în custodia politiei Brăila.

„Aseară (n.r. 10 iulie), a fost declarat decesul bărbatului injunghiat de concubina sa. Tot aseară, fată de femeie a fost emisă ordonanta de retimere pentru 24 de ore, urmand ca in cursul acestei zile să fie prezentată instantei cu propunere de arestare preventivă. A fost schimbată incadrarea juridică si se efectuează cercetări pentru infractiunea de omor in conditii de violentă in familie”, a declarat inspectorul de politie Laura Belciugan, purtătorul de cuvant al IPJ Brăila.

Politistii continuă cercetarile, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langă Tribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a fost comisă fapta.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *