Pleci în concediu? Vezi cum este vremea la mare până în minivacanța de Sf. Maria

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pe un interval de 30 de zile. Vremea în România în următoarele 4 (patru) săptămâni anunță temperaturi ridicate, cu valori apropiate de pragul de caniculă începând de săptămâna următoare. Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată.

Vremea în România pentru perioada 15 iulie 2019 – 12 august 2019, anunță o vreme deosebit de caldă, cu un regim pluviometric deficitar, apropiat de nivelul climatologic al perioadei.

Vremea în România în săptămâna 15 – 22 iulie 2019

Valorile termice ale acestei perioada vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

Săptămâna 22– 29 iulie 2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

Săptămâna 29 iulie 2019 – 05 august 2019

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a teritoriului.

Săptămâna 05 – 12august 2019

Valorile termice estimate pentru această săptămână se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Pentru perioada minivacanței de Sf. Maria, la Brăila vremea se răceste de la 30–32 de grade, la 26-27 de grade. La mare pe 15 august, avem 26 de grade ziua si 18 noaptea, iar de pe 16 august temperatura scade cu un grad pe toată perioada, până duminică 18 august, unde ziua vom avea 25 de grade iar nopțile perioadei vor fi între 17-18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *