De azi, s-au pus in vanzare bilete pentru Festivalul “Zile si nopti de teatru la Brăila”

De astăzi, 23 august 2019, de la orele 10.00, la Agentia teatrului “Maria Filotti”, s-au pus in vinzare biletele la Festivalul  “Zile si nopti de teatru la Brăila”.

Dată fiind cererea foarte mare de bilete din ultimele trei ediții și pentru a fi cât mai transparenți față de dumneavoastră, organizatorii festivalului vă aduc la cunoștință că biletele nu pot fi rezervate anticipat, ci direct achiziționate de la agenția teatrului, sau online pe www.blt.ro.

După cum se stie incepand cu 13 septembrie 2019, incepe Festivalul  “Zile si nopti de teatru la Brăila”, editia XIII.  Astfel că in primele două zile de festival, pe 13 și 14 septembrie, vă propunem 3 premiere de excepție, ultimele producții stagionale ale Teatrului Maria Filotti, ”True West” de Sam Shepard, ”Conversație după înmormântare” de Yazmina Reza și ”Doi pe-un balansoar” de William Gibson. Trei mari regizori de teatru români din generații diferite, Victor Ioan Frunză (foto), Vlad Massaci (foto) și Vlad Cristache (foto), scenografii excepționale realizate de Adriana Grand (foto), Vanda Sturdza (foto), Andreea Tecla si Mădălina Nicolae. Festivalul tine pană pe data de 22 septembrie unde se vor juca peste 20 de piese de teatru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *