Poliţia Locală Brăila în acţiune

*Principalele activităţi desfăşurate de Poliţia Locală în perioada  27.08 – 03.09.2019  

 În perioada 27.08 – 03.09.2019, Poliţia Locală Brăila a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr.155/2010. Poliţiştii locali au constatat şi aplicat un număr de 129 sancţiuni contravenţionale în valoare de 76.600 lei.

Au fost organizate şi s-a participat la următoarele acţiuni:

  • pe linia salubrităţii           –   7 acţiuni;
  • pe linia combaterii cerşetoriei şi vagabondajului           –   7 acţiuni;
  • pe linia combaterii comerţului stradal neautorizat           –   7 acţiuni;
  • acţiuni în cooperare cu D.S.P. Brăila –   6 acțiuni;
  • acţiuni în cooperare cu S.U.P.A.G.L. Brăila           –   8 acțiuni;
  • acţiuni în cooperare cu S.U.P.„Seroplant”           –   5 acțiuni;
  • acțiuni în cooperare cu D.A.S. Brăila           –   4 acțiuni;
  • acțiuni în cooperare cu Garda de Mediu Brăila                     –   2 acțiuni;
  • acțiuni în cooperare cu S.C.APT.S.A. Brăila –   3 acțiuni.

 

Cu deficienţele constatate au fost înaintate informări următoarelor instituţii, pentru luarea măsurilor ce se impun potrivit competenţelor:

  • Primăria Municipiului Brăila –   9 informări;
  • U.P.A.G.L.Brăila           –   7 informări;
  • Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Brăila –   5 informări;
  • S.P. Brăila –   3 informări;
  • C. ECO S.A. Brăila                                                –   3 informări;
  • C.BRAI-CATA.S.R.L. Brăila                              –   3 informări;
  • C.R.E.R. ECOLOGIC SERVICE S.R.L. –   3 informări;
  • Garda de Mediu Brăila –   3 informări.

 

  1.  A) ACŢIUNI PE LINIA MONITORIZĂRII VIDEO A MUNICIPIULUI:    

 

În perioada analizată poliţiştii locali care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Dispeceratului Monitorizare au constatat următoarele:

Au fost surprinse cu ajutorul camerelor de luat vederi 3 accidente rutiere din care 1 cu victime. A fost anunțat imediat Serviciul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Brăila pentru luarea măsurilor ce se impun.

– Au fost înaintate Poliției Municipiului Brăila – Biroul Rutier; Birou Proximitate și Judecătoriei Brăila imaginile stocate şi prelucrate în cazul a 5 investigaţii privind comiterea unor infracţiuni și contravenții pe raza municipiului Brăila.

 

  1. B) ACŢIUNI PE LINIA MONITORIZĂRII VIDEO A UNITĂŢILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT:

 

Se continuă activitatea de monitorizare a celor 5 unităţi de învăţământ din Municipiul Brăila. În perioada analizată nu au fost înregistrate evenimente deosebite. Nu au fost probleme în exploatarea tehnicii.

 

  1. C) PE LINIA CURĂŢENIEI MUNICIPIULUI BRĂILA:

 

În perioada analizată au fost depistate şi sancţionate 29  persoane cu amenzi în valoare de 31.500 lei conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003. Totodată a fost sancţionat numitul B.G.-D., în vârstă de 16 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 500 lei – fiind depistat pe terenul viran din Parcul A.N.L. Lacu-Dulce descărcând dintr-un atelaj hipo mai mulți saci din rafie plini cu moloz, pe domeniul public în loc neautorizat.

 

  • Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate și sancţionate contravenţional 8 persoane cu amenzi în valoare de 8.000 lei.

Exemplificăm:

Al.C., în vârstă de 48 ani, din sat Tătaru, com.Dudești, jud.Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – fiind depistată pe Aleea Ipotești, în dreptul Bl.C2 aruncând un sac din rafie plin cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

L.M.-N., în vârstă de 21 ani, din sat Tătaru, com.Dudești, jud.Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – fiind depistată pe Aleea Ipotești, în dreptul Bl.C2 aruncând o pungă din plastic plină cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

 

  • Pentru însușirea de arbori doborâți de fenomene naturale sau de arbori care au fost tăiați sau scoși din rădăcini de pe domeniul public și privat al Mun. Brăila, fără aprobarea seviciilor de specialitate ale Primăriei Mun. Brăila, a fost depistată și sancționată contravențional numita C.M., în vârstă de 39 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – fiind depistată pe str.Plantelor, în curtea interioară a Blocurilor 8 și 9, în timp ce își însușea copaci tăiați de către S.U.P. „Seroplant” Brăila, fără a avea aprobarea seviciilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Brăila.

 

  • Pentru depozitarea deșeurilor de orice natură produse în gospodării proprii, pe străzi, în parcuri, pe terenuri virane sau în locuri publice conform H.C.L.M.Brăila nr.717/2019, au fost depistate și sancționate contravențional 4 persoane cu amenzi în valoare de 800 lei.

Exemplificăm:

S.A.-E., în vârstă de 31 ani, din Brăila  –  cu amendă în valoare de 200 lei – fiind depistată pe Aleea Ipotești, în dreptul Bl.C2 aruncând gunoi menajer din gospodăria proprie în capacitățile de colectare ce aparțin Asociației de proprietari nr.69.

G.I., în vârstă de 42 ani, din Brăila  –  cu amendă în valoare de 200 lei – fiind depistată pe Aleea Ipotești, în dreptul Bl.C2 aruncând gunoi menajer din gospodăria proprie în capacitățile de colectare ce aparțin Asociației de proprietari nr.69.

 

  • Pentru fumatul în toate spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii, unitățile sanitare, de învățământ, precum și în cele destinate protecției și asistenței copilului conform Legii nr.349/2002 Modificată de Legea nr.15/2016, a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul I.G., în vârstă de 45 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 100 lei – fiind depistat fumând în părculețul de joacă pentru copii Romarta Nouă, situat pe Calea Călărașilor.

 

  1. D) CU PRIVIRE LA TULBURAREA ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE:

 

Au fost constatate şi aplicate 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.400 lei, conform Legii nr. 61/1991 R:

  1. a) Pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public în alte locuri decât cele autorizate, au fost depistate și sancționate contravențional 4 persoane cu amenzi în valoare de 400 lei.

Exemplificăm:

        – G.C., în vârstă de 43 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 100 lei – fiind depistat pe str.Cezar Petrescu, la intersecție cu str.Costache Negruzzi, consumând băuturi alcoolice pe domeniul public, în loc neautorizat.

M.N.-S., în vârstă de 50 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 100 lei – fiind depistat pe str.Radu Negru, în fața Bl.24, consumând băuturi alcoolice pe domeniul public, în loc neautorizat.

C.G., în vârstă de 50 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 100 lei – fiind depistat pe str.Școlilor, la intersecție cu str.Anton Pann, consumând băuturi alcoolice pe domeniul public, în loc neautorizat.

 

  1. b) Pentru tulburarea fără drept a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă, a fost depistat și sancționat contravențional numitul C.-G., în vârstă de 41 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 500 lei – fiind depistat în imobilul său ascultând muzică la intensitate mare.

 

  1. c) Pentru refuzul unei persoane de a da relații pentru stabilirea identității sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul poliției, la cererea justificată a organelor de menținere a ordinii publice, aflate în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost depistate și sancționate contravențional 2  persoane cu amenzi în valoare de 400 lei.

 

Exemplificăm:

P.V., în vârstă de 62 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 100 lei – pentru refuzul de a se legitima la cererea justificată a organelor de menținere a ordinii și liniștii publice, în urma săvârșirii de către acesta a unei contravenții conform Legii nr.61/1991.

A.M., în vârstă de 61 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 300 lei – în calitate de proprietar al autovehiculului marca Volkswagen, a refuzat să se prezinte la sediul Poliției Locale, la invitaţia justificată a polițiștilor locali, în vederea clarificării situației privind încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002 R.

 

  1. d) Pentru împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliției, a fost depistat și sancționat contravențional numitul V., în vârstă de 62 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 3.000 lei – fiind depistat pe Aleea Ipotești, în dreptul Bl.C2, împiedicând polițiștii locali de a-l legitima pe numitul V.M., în vârstă de 54 ani.

 

  1. e) Acţiuni pe linia cerşetoriei-vagabondaj:

 

În urma acțiunilor desfășurate pe linia depistării persoanelor care apelează la mila publicului şi a celor care vagabondează pe raza municipiului Brăila, au fost depistate 3 persoane. Dintre acestea a fost sancţionat contravenţional numitul C.D., în vârstă de 55 ani, din mun.Galați, jud.Galați – cu amendă în valoare de 100 lei – fiind depistat pe Calea Călărașilor, în fața supermaket-ului „Profi”, apelând în mod repetat la mila trecătorilor, fiind vizibil apt de muncă. Celelalte persoane au fost îndepărtate din zonă, fiind în evidența Poliției Locale Brăila.

 

  1. E) ACTIVITĂŢI PE LINIE DE CIRCULAŢIE RUTIERĂ:

 

În perioada 30.08 – 01.09.2019, în intervalul orar 1500 – 2300 , s-a acţionat zilnic cu trei poliţiști locali pentru restricționarea traficului rutier în zona Șos. Buzăului c/c Aleea Stadionului din Parcul Monument, în vederea asigurării unui climat de siguranță persoanelor aflate în zona de agrement.

În data de 02.09.2019,  în intervalul orar 0730 – 1430;  1700 – 2000 și 0730 – 2000, s-a acţionat cu un efectiv total de 4 poliţiști locali pentru fluidizarea traficului rutier pe Calea Galați, intersecție cu str.Eroilor, cu ocazia executării lucrărilor de asfaltare a carosabilului.

În data de 03.09.2019,  în intervalul orar 0730 – 1430; 1700 – 2000 și 0730 – 2000, s-a acţionat cu un efectiv total de 8 poliţiști locali pentru fluidizarea traficului rutier pe str.Pietății, cu ocazia executării lucrărilor de asfaltare a carosabilului.

În data de 28.08.2019, în intervalul orar 0730 – 2000, s-a acţionat cu un efectiv total de 4 poliţiști locali pentru fluidizarea traficului rutier în zona Cimitirului „Sf. Constantin” – Aleea Policlinicii, cu ocazia executării lucrărilor de asfaltare carosabilului.

În perioada 27.08  – 02.09.2019, în intervalul orar 2100 – 0500, s-a acţionat cu un poliţist local pentru fluidizarea traficului rutier, cu ocazia desfășurării lucrărilor de trasare a marcajelor rutiere în zonele:

Calea Galați: Piața Vidin, str.Bujorului, Lid`l Vidin, Mircea Mălăeru, Valea Călugărească.

 

Pe lângă activităţile preventive, poliţiştii locali rutieri au aplicat un număr de 54 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 15.240 lei şi au fost aplicate un număr de 72 puncte penalizare conform O.U.G.nr.195/2002, după cum urmează:

 

  1. Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, au fost aplicate un număr de 33 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.090 lei şi au fost aplicate un număr de 72 puncte penalizare conform O.U.G.nr.195/2002 R:

Exemplificăm:

M.C., în vârstă de 72 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Ford pe Bd.Dorobanților, dinspre str.Mioriței către Calea Călărașilor, și a oprit voluntar în zona de preselecție;

S.P., în vârstă de 43 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Dacia pe Bd.Dorobanților, dinspre str.Mioriței către Calea Călărașilor și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “oprirea interzisă”;

S.A., în vârstă de 43 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 580 lei şi 3 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Ford pe str.Școlilor și a staționat voluntar în dreptul căii de acces a Grădiniței nr.48 „Luceafărul”.

M.D., în vârstă de 60 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 580 lei şi 3 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Dacia pe Calea Călărașilor și a staționat voluntar pe trotuar.

I.C., în vârstă de 51 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 580 lei şi 3 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca VW pe str.Griviței și a staționat voluntar în zona de acțiune a indicatorului Oprirea Interzisă.

 

  1. Pentru nerespectarea normelor rutiere prevăzute de O.U.G.nr.195/2002 R privind oprirea autovehiculelor destinate transportului public de persoane pentru urcarea sau coborârea pasagerilor în alte locuri decât în staţiile semnalizate ca atare, au fost aplicate un număr de 2 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1740 lei.

Exemplificăm:

Ș.D., în vârstă de 57 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 870 lei – pe Bd.Independenței, dinspre str.Școlilor către str.1 Decembrie 1918, a condus autovehiculul marca Renault pe linia ”061” și, în timp ce efectua transport public de persoane în regim de maxi-taxi, a oprit pentru îmbarcarea – debarcarea pasagerilor în alte locuri decât în staţiile aprobate pentru acest traseu, respectiv în stația S.C. Braicar S.A. Brăila.

L.G., în vârstă de 46 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 870 lei – pe Calea Călărașilor, dinspre str.Celulozei către str.Răzoare, a condus autovehiculul marca Renault pe linia ”061” și, în timp ce efectua transport public de persoane în regim de maxi-taxi, a oprit pentru îmbarcarea – debarcarea pasagerilor în alte locuri decât în staţiile aprobate pentru acest traseu, respectiv în stația S.C. Braicar S.A.

 

  1. Pentru nerespectarea normelor rutiere prevăzute de O.U.G.nr.195/2002 R de către conducătorii de vehicule cu tracţiune animală, au fost aplicate un număr de 2 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2610 lei.

Exemplificăm:

B.P., în vârstă de 44 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.305 lei – în calitate de conducător de vehicul cu tracţiune animală s-a deplasat pe str.Tineretului, dinspre Calea Călărașilor către str.Mioriței, deplasarea cu acest tip de vehicul fiind interzisă pe străzile municipiului.

V.N., în vârstă de 40 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.305 lei – în calitate de conducător de vehicul cu tracţiune animală s-a deplasat pe Bd.Dorobanților, dinspre Calea Călărașilor către str.Ghioceilor, deplasarea cu acest tip de vehicul fiind interzisă pe străzile municipiului.

 

  • În perioada analizată, conform Legii nr.421/2002 sunt în termenul somaţiei legale un număr de 13 vehicule.

Dacă după expirarea termenului somaţiei nu se vor ridica de pe domeniul public, se vor aplica prevederile Legii nr.421/2002, respectiv se vor valorifica în condiţiile legii mai sus-menţionată, intrând în patrimoniul Unităţii Administrativ Teritoriale a Municipiului Brăila.

 

  • Pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.M.Brăila nr.71/2019, privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de administrare a parcărilor publice din Municipiul Brăila, au fost aplicate un număr de 7 sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală de 300 lei.

Exemplificăm:

M.C., în vârstă de 40 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 100 lei – pe str.Pietății, în parcarea Instituției Medicina Legală, în calitate de conducător al autovehiculului marca Dacia a ocupat locul de parcare de reşedinţă, fără a deţine abonament, loc închiriat prin contract cu S.U.P.A.G.L. Brăila.

G.M.-A., în vârstă de 42 ani, din Brăila – cu avertisment – pe Aleea Suceviței, în calitate de conducător al autovehiculului marca Renault a ocupat locul de parcare de reşedinţă, fără a deţine abonament, loc închiriat prin contract cu S.U.P.A.G.L. Brăila pentru un alt autovehicul.

O.M., în vârstă de 29 ani, din sat Spiru Haret, jud.Brăila – cu amendă în valoare de 100 lei  – pe str.Roșiorilor, în parcarea Bl.B28, în calitate de conducător al autovehiculului marca Seat, a ocupat locul de parcare de reşedinţă, fără a deţine abonament, loc închiriat prin contract cu S.U.P.A.G.L. Brăila pentru un alt autovehicul.

 

  • Pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.M.Brăila nr.248/2008, privind interzicerea expunerii spre vânzare a autovehiculelor – înmatriculate sau neînmatriculate – pe terenul domeniului public și privat al Municipiului Brăila, cu excepția celor aprobate prin hotărâri ale Consiliului Local Municipal Brăila, au fost aplicate un număr de 9 sancţiuni contravenţionale cu 4500 lei.

Exemplificăm:

M.T., în vârstă de 50 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 500 lei – pe str.Industriei, intersecție cu str.Valea Călugărească, în calitate de proprietar, a expus spre vânzare autovehiculul marca Renault pe teren ce aparține domeniului public al Municipiului Brăila, în loc neautorizat în acest sens.

P.E., în vârstă de 49 ani, din București, Sector 3 – cu amendă în valoare de 500 lei – pe Calea Galați,  în dreptul Blocului 1, în calitate de proprietar, a expus spre vânzare autovehiculul marca Dacia pe teren ce aparține domeniului public al Municipiului Brăila, în loc neautorizat în acest sens.

Al.T., în vârstă de 43 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 500 lei – pe str.Ana Aslan, în calitate de proprietar, a expus spre vânzare autovehiculul marca Renault pe teren ce aparține domeniului public al Municipiului Brăila, în loc neautorizat în acest sens.

C.R.-Fl., în vârstă de 34 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 500 lei – pe Calea Călărașilor,  în dreptul Blocului A1, în calitate de proprietar, a expus spre vânzare autovehiculul marca Volkswagen pe teren ce aparține domeniului public al Municipiului Brăila, în loc neautorizat în acest sens.

 

  1. F) IN DOMENIUL COMBATERII COMERŢULUI STRADAL NEAUTORIZAT ŞI PENTRU PROTEJAREA POPULAŢIEI ÎMPOTRIVA UNOR ACTIVITĂŢI COMERCIALE ILICITE

 

Poliţiştii locali din cadrul Biroului Inspecţie Comercială și-au desfășurat activitatea conform  prevederilor Legii nr.155/2010 privind atribuţiile de control în domeniul activităţii comerciale stabilite prin fișa postului și a actelor normative în vigoare, a tematicilor nr.419, nr.420 și nr.421/17.01.2019 și a adresei nr.419/17.01.2019 privind delimitarea pe zone de control în centrele comerciale și în  supermarket-urile din Municipiul Brăila şi a altor dispoziţii primite, urmărind în limita competenţelor, respectarea legislaţiei pentru care suntem abilitaţi.

Au fost verificaţi un număr de 46 operatori economici şi s-au aplicat 30 sancţiuni contravenţionale în valoare de 28.600 lei pentru nerespectarea prevederilor: H.C.L.M.nr.716/2016, H.C.L.M.nr.254/2016 și H.G.nr.348/2004 după cum urmează:

S.C.Lenmavas.S.R.L.,  S.C.Iortuf.S.R.L.,  S.C.Dretures.S.R.L. sancţionate contravenţional conform H.C.L.M.nr.254/2016 – pentru lipsa unui titlu valabil privind dreptul de ocupare al domeniului public – valoare sancțiuni aplicate 7.000 lei;

– S.C.Profi Rom Food.S.R.L., S.C.Briasys Prest.S.R.L., S.C.Olifdacom.S.R.L. sancţionate contravenţional conform H.C.L.M.nr.716/2018 – pentru neafișarea avizului de funcționare și nevizarea avizului de funcționare – valoare sancțiuni aplicate 20.000 lei;

– S.C.Ligir Impex.S.R.L., S.C.Oniafab Trade.S.R.L.,  I.I. Spiridon Marinela sancţionate contravenţional conform H.G.nr.348/2004 – pentru neafișarea denumirii firmei la locul de desfășurare al activității – valoare sancțiuni aplicate 800 lei.

S-au verificat în teren sesizările înregistrate la Biroul Inspecție Comercială în luna august  2019 și s-a întocmit răspuns petenților.

 

  1. G) ÎN DOMENIUL DISCIPLINEI ÎN CONSTRUCŢII ŞI AL AFIŞAJULUI STRADAL:

În perioada analizată, Compartimentul Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal, a efectuat verificări în cazul a 5 lucrări sesizate și verificări pe zone.

Cu această ocazie am constatat că, în cazul a 2 sesizări, lucrările au fost efectuate respectându-se prevederile Legii nr.50/1991 R. 

Lucrări clasate – 4;

– În cazul unei sesizări – domnul P.Fl. din Brăila, str.Mioriței – a fost sancționat contraventional – cu amendă în valoare de 1000 lei – în conformitate cu prevederile Legii 50/1991 R, Art.26, alin.1, lit.a) – pentru lucrări de construcții executate fără Autorizație de Construire și, ca măsură complementară, s-a dispus oprirea lucrărilor și intrarea în legalitate.

– În cazul a 2 sesizări se continuă verificările.

In continuare, Poliția Locală Brăila, prin compartimentul I.C.A.S., va monitoriza respectarea disciplinei în construcții și a afișajului stradal pe raza municipiului Brăila.

 

  1. H) ÎN DOMENIUL PROTECȚIEI MEDIULUI:

– Au fost efectuate verificări în teren în cadrul a 23 sesizări ale cetăţenilor.

– Au fost soluţionate 16 sesizări.

– A fost aplicată 1 sancţiune  contravenţională, conform Anexei H.C.L.M.Brăila nr.5/2003:

Exemplificăm:

– B.N.-P., cu domiciliul în Brăila – sancționat  contravențional cu amendă în valoare de 2500 lei – conform Anexei H.C.L.M.Brăila nr.5/2003 – pentru neluarea măsurilor de împrejmuire și salubrizare a terenului proprietate  personală pe care îl folosește.

– A fost aplicată 1 somaţie, conform Anexei H.C.L.M.Brăila nr.5/2003:

Exemplificăm:

M.V., din Brăila – în vederea ridicării cuștii pentru creșterea pisicilor amplasată pe domeniul public, în zona verde a scării 2 a Blocului A8 din str.Comunarzi;

S-a acţionat în teren la nivelul Comisiei pentru constatarea şi emiterea aprobărilor de toaletare şi doborâre a arborilor aflaţi pe domeniul public şi privat al Municipiului Brăila, comisie formată din reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Brăila (Instituţia Arhitectului Şef şi Direcţia Tehnică), Poliţia Locală Brăila şi S.U.P. „Seroplant” Brăila, fiind soluţionate 24 de sesizări ale cetăţenilor. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *