„Cutitarul” care a injunghiat o femeie a fost arestat

In dimineata de 13 septembrie,  la sediul Politiei Municipiului Braila s-a prezentat barbatul de 47 de ani, din Braila, banuit ca ar fi injunghiat-o pe femeia, in varsta 40 de ani.

„Acesta se afla in custodia noastra, iar politistii continua cercetarile, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, urmand a fi luate masurile legale in consecinta. Fata de barbatul de 47 de ani a fost dispusa masura arestarii preventive pentru 30 de zile, acesta fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, insp. Laura Belciugan.

Reamintim ca in ziua de 11 septembrie, la ora 11.28, un barbat a sesizat, prin apel 112, faptul ca in municipiul Braila, la intersectia Bulevardului Dorobantilor cu Calea Galati, o femeie a fost injunghiata de un barbat.
Este vorba despre o femeie, in varsta de 40 de ani, care a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Autorul a fost identificat, fiind vorba despre un barbat de 47 de ani.
Femeia se afla in spital si acum la sectia terapie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *