Turneu national “Doamnele muzicii romanesti”, la “Maria Filotti”

In data de 7 noiembrie, la Teatrul „Maria Filotti”, din Braila de la ora 19.30, are loc spectacolul “Doamnele muzicii Romanesti”. Intrarea la spectacol se face pe baza unei invitatii procurate de la Agentia teatrului brailean.

Aflati intr-un turneu national violonista Diana Jipa si pianistul Stefan Doniga, doi dintre cei mai activi si valorosi tineri muzicieni romani, vor sustine un turneu national de promovare a celui mai recent proiect cultural si produs discografic care le apartine intitulat „Doamnele muzicii romanesti”, in perioada 10 octombrie – 8 noiembrie 2019.

Proiectul este consacrat celebrarii importantei si valorii prezentei feminine in evolutia culturii romanesti, o prezenta care, prin remarcabile personalitati – creatoare de act cultural, artiste, compozitoare, oameni de stiinta, sportive inegalabile – a daruit istoriei noastre modele profesionale, artistice si umane de exceptie.

Programul turneului este:

– 10 octombrie: Sfantu Gheorghe, Sala Bastion a Centrului de Cultura „Arcus”, ora 18:30;
– 15 octombrie: Satu Mare, Sala Filarmonicii „Dinu Lipatti”, ora 18:30;
– 17 octombrie: Zalau, Sala Avram Iancu a Primariei Municipiului Zalau, ora 18:00;
– 18 octombrie: Cluj, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, ora 18:30;
– 7 noiembrie: Braila, Teatrul „Maria Filotti” ora 19:30;
– 8 noiembrie: Focsani, Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia”, ora 18:30.

Cu un palmares de peste 60 de concerte si recitaluri sustinute numai in ultimul an in 10 tari de pe 3 continente, violonista Diana Jipa si pianistul Stefan Doniga alcatuiesc unul dintre cele mai active si mai apreciate duo-uri romanesti actuale.

Intrarea este libera, pe baza unei invitatii obtinuta de la Agentia Teatrului ” Maria Filotti”! Asadar, iubitorii muzicii sunt asteptati la un spectacol de exceptie.
afis spectacol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *