Vremea la Brăila pentru două săptămâni la Brăila

Specialiștii Administratiei Naționale de Meteorologie a dat publicității estimarea evolutiei valorilor termice și a precipitațiilor pentru intervalul 21 octombrie – 3 noiembrie 2019, în Muntenia.

În prima săptămână de prognoză, variațiile de la o zi la alta vor fi în general nesemnificative urmând a se înregistra în medie, temperaturi cu mult peste cele normale acestei perioade. Cu mici variații de la o zi la alta, intervalul 21 – 27 octombrie va fi caracterizat de temperaturi diurne cu mult mai ridicate decât cele specifice perioadei, înregistrându-se valori medii de 22…24 de grade.

Ulterior, vremea va intra într-un proces de răcire, urmând astfel ca maximele să scadă, în medie, de la 20 de grade, pe 28 octombrie, spre 12…13 grade începând cu data de 30 octombrie, astfel încât pînă la sfârșitul intervalului de prognoză vor fi valori mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă din an. În intervalul 21 – 28 octombrie, variațiile temperaturilor minime vor fi nesemnificative, urmând să se înregistreze valori cuprinse, în medie, între 9 și 11 grade.

Ulterior, temperaturile minime vor scădea, astfel că în ultimele 4 zile de prognoză media lor va atinge valori de 2…3 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere începând cu data de 27 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *