„Femeia la 30 de ani” la biblioteca

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila vă invită vineri, 8 noiembrie, ora 17.00, la lansarea volumului „Femeia la 30 de ani” de Eveline Păuna.

Moderează: Dragoș Adrian Neagu, directorul instituției gazdă.

Cartea prezintă 30 de povești – emoție care descriu sufletul femeii la 30 de ani în nuanțe fie de împlinire deplină, fie de căutare a sensului. Cititorii sunt invitați să descopere 30 de femei diferite, cu aspirații diferite, în contexte diferite de viață. De asemenea,  poveștile pot descrie și o singură femeie cu 30 de fațete ale personalității sale.

„Cartea este despre mine în aceeași măsură în care poate fi despre oricare femeie de 30 de ani. E o carte pentru femei, pe care este bine să o citească bărbații din viețile lor!”, spune autoarea.

Eveline Păuna este jurnalist dedicat, în egală măsură, televiziunii, radioului, presei scrise și on-line. A lucrat pentru Q Magazine, The Money Channel, Revista Tango/Marea Dragoste, Jurnalul Național, Trinitas TV, Smart FM și TVR. Este posesoara mai multor premii care-i atestă profesionalismul în domeniile jurnalismului și al PR-ului.

Ca scriitor, Eveline Păuna a publicat patru cărți:  „Să cultivăm recunoștința”, „Povestea unui jurnalist – Ion Marin”, „Marile Întâlniri – Nemuritorii” și „Femeia la 30 de ani”.

Vă așteptăm la Sala “Fănuș Neagu”, et.3 la sediul bibliotecii din Piața Poligon, nr.4!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *