Program prelungit la buletine pentru  alegerile prezidentiale

Program extins la evidenta populatiei din Braila pentru toti cei care doresc sa-si schimbe cartea de identitate pana pe 10 noiembrie 2019. Masura a fost luata in contextul desfasurarii alegerilor prezidentiale din Romaniei ce urmeaza a se desfasura duminica 10 noiembrie.

Programul Serviciului de Evidenta a Persoanelor din Braila va fi prelungit pentru a veni in sprijinul brailenilor care au cartea de identitate expirata, astfel incat acestia sa poata intra in legalitate si sa isi poata exercita derptul la vot.

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019
• 8.00 – 12.00 – primiri documente pentru eliberarea actelor de identitate pentru cetățenii cu drept de vot, care nu pot vota deoarece au actele de identitate expirate, pierdute, furate, deteriorate, anulate;
• 12.00 – 16.00 – eliberare acte de identitate
Duminică, 10 noiembrie 2019
• 7.00 – 21.00 primiri și eliberare acte de identitate.
Programul este pentru eliberarea actelor de identitate pentru cetățenii cu drept de vot, care nu pot vota deoarece au actele de identitate expirate, pierdute, furate, deteriorate, anulate.

Totodata cererile preluate in aceasta perioada premergatoare alegerilor vor fi solutionate mai rapid, noile carti de identitate urmand a fi eliberate in zilele de 9 si 10 noiembrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *