Cum va fi vremea la Brăila de alegeri? Primul și al doilea tur de scrutin

  • Duminică, 10 noiembrie, când se va desfășura alegerile prezidențiale în România, la Brăila vremea va fi frumoasă.

În această zi, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil până spre orele serii, apoi se va înnora treptat în cea mai mare parte a țării. Se vor semnala ploi de scurtă durată, ziua în sud-vest, iar noaptea pe arii relativ extinse și în celelalte regiuni.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale temperaturile maxime ale zilei se vor încadra între 21 și 23 de grade, iar cele minime între 11 și 13 grade, noaptea. Izolat vor fi condiții de ceață dimineața.

La fel va fi luni, marți și miercuri cald (11,12,13 noiembrie). Miercuri seara plouă iar temperatura nopții scade până la 11 grade. Joi 14 noiembrie plouă toată ziua si vom avea între 9-12 grade iar noaptea 8-9 grade. De asemeni vineri și sâmbătă vreme mohorată, nu mai plouă dar temperatura este rece, maxima ajungând la 16-17 grade ziua iar noaptea avem 8-9 grade. Luni și marți, 14 si 15 noiembrie plouă la Brăila iar dacă va fi și al doilea tur de scrutin la alegerile prezidentiale din 24 noiembrie, după o săptămână rece și noroasă, duminică cerul se va degaja de nori și vom avea 12-14 grade ziua iar noaptea temperatura scade până la 4 grade.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *