CERCETAŢI PENAL PENTRU INFRACŢIUNI LA REGIMUL RUTIER

La data de 12 noiembrie a.c., poliţiştii brăileni i-au depistat, pe raza judeţului,  pe doi brăileni, în timp ce săvârşeau infracţiuni la regimul rutier.

În cursul zilei de ieri, ora 07:35, poliţişti din cadrul Biroulu Ordine Publică l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Roşiorilor, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că vehiculul este radiat din circulaţie, având pe afișat pe bord, la parbriz, un număr de înmatriculare provizoriu.

Totodată, în urma efectuării controlului, poliţiştii au depistat, în geanta bărbatului, un cuţit tip baionetă, în lungime totală de 34 de cm,cu o lama de 22,5 de cm.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul având numere false de înmatriculare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Tot ieri, la ora 17:30, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Făurei l-au oprit, în trafic, pe un brăilean, în vârstă de 39 de ani, din satul Drogu, comuna Galbenu, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii de domiciliu.

În urma verficărilor efectuate, poliţiştii au constatat că brăileanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *