Amenzi pe bandă rulantă date de poliţiştii brăileni

  • POLIŢIŞTII ACŢIONEAZĂ PERMANENT PENTRU PREVENIREA ŞI COMBATEREA FAPTELOR ILICITE

Poliţiştii brăileni acţionează, permanent pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

 La data de 25 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier şi Poliţiei Oraşului Ianca au desfășurat acțiuni, pe raza judeţului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor şi a pietonilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost legitimate 85 de persoane şi oprite în trafic şi controlate 20 de autovehicule.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 63 de contravenţii, în valoare totală de peste 12.000 lei, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce un permis de conducere şi au reţinut un certificat de înmatriculare.

Exemplu:

 

În cursul zilei de ieri, ora 07:00, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din comuna Viziru, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii Chiscani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că brăileanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *