Premii in bani pentru elevii si profesorii meritosi

Si în acest an de Mos Nicolae, 6 decembrie 2019, la Teatrul “Maria Filotti”, de la ora 18.00 Primăria Municipiului Brăila îi vor premia pe elevii şi profesorii care s-au remarcat la olimpiadele nationale si internationale, în concursurile de excelenţă, sau cei care au luat nota zece la evaluare sau bacalaureat desfăşurat în acest an şcolar. În deschidere, spectacol susținut de elevii Liceului de Arte ”H. Darclee”. Astazi, în cadrul sedintei CLM se va dezbate si aproba sumele de premiere alocate acestor elevi si profesori meritosi.

Vorbim despre premii consistente în bani, valoarea totală alocată pentru elitele şcolii brăilene fiind de 162.500 lei.

Astazi de la ora 9.00, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal, aleşii locali vor aproba proiectele de hotărâri privind acordarea de granturi unităţilor de învăţământ pentru premierea elevilor şi cadrelor didactice cu rezultate deosebite în domeniul performanţelor şcolare (olimpiade şcolare/competiţii internaţionale şi naţionale, media 10 la examenul de bacalaureat, ori cel de Evaluare Naţională), în anul şcolar 2018-2019.

Pentru categoria “Media zece la Evaluarea Nationala si Bacalaureat” sunt 53 de premii a 500 de lei, valoarea totala fiind 26.500 lei. Astfel ca 10 elevi meritosi si 18 profesori care i-au pregatit sunt rasplatiti de autoritatile locale. La categoria “Zece la Olimpiade scolare internationale/nationale sunt un numar de 170 de premii a 800 de lei, in total de 136.000 lei. Aici sunt premiati 38 de elevi si 21 de profesori.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *