REŢINUT DE POLIŢIŞTI PENTRU CONDUCEREA UNUI VEHICUL FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE

La data de 04 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au reţinut pentru 24 de ore, pe un brăilean, care a condus, pe raza municipiului, un vehicul fără a deţine permis de conducere şi a încercat să fugă de poliţişti.

La data de 04 decembrie a.c., la ora 18:20, polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Plevnei din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, moment în care brăileanul a fugit de la faţa locului.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind prins în scurt timp, încătuşat şi condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor, unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În jurul orei 23:00 a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a brăileanului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *