Brăila lăsată fără prefect!

Ieri, 11 decembrie 2019, de la ora 11.00, s-a tinut sedinta Colegiului Prefectural in Sala Mare de sedinte a Institutiei Prefectului brăilei. Directori, manageri, sefi de deconcentrate sau reprezentantii acestora si cativa primari din judet asteptau venirea prefectului si inceperea sedintei anuntate. Numai că prefectul brăilei George Adrian Paladi, a sosit insotit de subprefectul Rada Sterea, anuntand hotarărea Guvernului Orban.

„De data asta nu voi mai urca sus la prezidiu. Vreau să vă anunt că astăzi (n.r. ieri) in jurul orei 13-13,30, va apărea oficial hotararea guvernului de incheiere a activitatii mele la Prefectura Brăila. Va multumesc pentru tot sprijinul acordat de-a lungul colaborarii noastre, pentru toate eforturile, pentru intelegerea si receptivitatea de care ati dat dovadă. Toti ne dăm foarte bine seama că aceste rezultate nu ar fi posibile fără cooperarea si efortul fiecăruia dintre dumneavoastra. Pentru mine a fost o experienta placuta si ma bucur ca am reusit sa facem lucrurile posibile impreuna. Va multumesc pentru oportunitatile de dezvoltare profesionala si personala oferite. A sosit iar acea perioada a anului cand lasam deoparte, pentru o vreme grijile, si ne gandim la noi planuri, vise si idealuri. Va urez toate cele bune”, a spus prefectul brailei la incheierea mandatului. In continuare sedinta a fost condusa de Rada Sterea, subprefectul brailei.

Se zvoneste prin „targul brailei”, ca inlocuirea lui Paladi se va face peste cateva zile, in locul lui fiind agreat de Guvernul Orban, fostul senator PNL de Braila, Catalin Boboc. Acum om vedea daca Boboc se incadreaza pe aceasta functie, daca perioada de senator va fi echivalata de cei in drept cu „meseria” de functionar public sau poate va fi alta propunere. Pana atunci fotoliul de prefect al Brailei ramane liber, „fraiele guvernului” in teritoriu ramanand deocamdata la subprefectul brailei Rada Sterea.

„Eu nu stiu nimic de mine! Stiu doar de domnul prefect, domnul Paladi, dar de mine nu stiu daca vor fi demisi si subprefectii. Nu este nici o problema la mine. Ma intorc acolo de unde am plecat”, a declarat Rada Sterea.

Si chiar daca astazi, propunerea pentru functie va fi anuntata, trebuie sa vina cineva de la Bucuresti, de la centru vreun secretar de stat si oficial sa il puna prefet. Pana atunci Braila ramane fara seful guvernului in teritoriu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *