De luni, 13 ianuarie 2020, plata si rezervarea parcarii on-line la Braila

Asa cum ne asigura primarul brailei Dragomir Viorel Marian, pe pagina personala de socializare Facebook, ca de luni 13 ianuarie 2020, toti cetatenii brailei care au masini si vor sa inchirieze sau sa isi plateasca locul de parcarepoate folosi aplicatia pentru REZERVARE PARCARI on-line.

” De luni, 13.01.2020 aplicatia pentru REZERVARE PARCARI on-line va fi functionala.
Pentru a evita aglomeratia de la ghisee, deplasarea si pierderea de timp, Primaria Braila va pune la dispozitie instrumente moderne de plata. Nu trebuie sa va deplasati la sediul primariei pentru a va inregistra si a primi parola. Inregistrarea si plata se fac utilizand exclusiv calculatorul.
Trebuie sa respectati urmatoarele aspecte:
– sa aveti cont de debit sau credit la o banca agreata de www.ghiseul.ro
– sa aveti activat 3D secure sau sa activati apeland la consultanta bancii la a emis cardul de debit sau credit
– sa va creati cont pe www.ghiseul.ro respectand etapele: http://www.primariabr.ro/
– sa va logati pe www.ghiseul.ro si sa schimbati parola
– sa urmati etapele prezentate in print screen-urile atasate acestei postari (dupa inregistrarea pe www.ghiseul.ro)
Pentru familiile care au proprietati pe numele mai multor membri, este nevoie ca fiecare dintre acestia sa se inregistreze, sa aiba propriul card si sa urmeze aceleasi etape ale platii. Sumele de plata vor fi individualizate pe fiecare persoana in functie de codul numeric personal si proprietati
Cei care au proprietati in alte localitati trebuie sa verifice daca se poate plati on-line si pentru acele locatii sau este nevoie sa se deplaseze personal in acele localitati
Orice blocaj se poate datora portalului www.ghiseul.ro sau omiterii completarii datelor solicitate.
Si eu am platit pentru a verifica sistemul si a incuraja acest sistem modern de plata!!!”, a scris primarul brailei Viorel Dragomir.

In afara de plata on-line cine nu foloseste calculatorul, poate merge la sediul SUPAGL, din strada Strada Mărăşeşti, la unul din ghisee si poate plati numerar. Programul ghiseelor este de la ora 08.00 la 16.00, de luni pana vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *