Poliţia Locală Brăila în acţiune

* principalele activităţi desfăşurate de Poliţia Locală în perioada  07 – 14.01.2020  

 În perioada 07 – 14.01.2020, Poliţia Locală Brăila a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr.155/2010. Poliţiştii locali au constatat şi aplicat un număr de 121 sancţiuni contravenţionale în valoare de 40.058 lei.

 Au fost organizate şi s-a participat la următoarele acţiuni:

 • pe linia salubrităţii           –   8 acţiuni;
 • pe linia combaterii cerşetoriei şi vagabondajului           – 10 acţiuni;
 • pe linia combaterii comerţului stradal neautorizat           –   7 acţiuni;
 • acţiuni în cooperare cu D.S.P. Brăila –   3 acțiuni;
 • acţiuni în cooperare cu S.U.P.A.G.L. Brăila           –   8 acțiuni;
 • acţiuni în cooperare cu S.U.P.„Seroplant”           –   4 acțiuni;
 • acțiuni în cooperare cu D.A.S. Brăila           –   4 acțiuni;
 • acțiuni în cooperare cu Garda de Mediu Brăila                     –   2 acțiuni;
 • acțiuni în cooperare cu S.C.APT.S.A. Brăila –   5 acțiuni.

 

Cu deficienţele constatate au fost înaintate informări următoarelor instituţii, pentru luarea măsurilor ce se impun potrivit competenţelor:

 • Primăria Municipiului Brăila – 10 informări;
 • U.P.A.G.L.Brăila           –   9 informări;
 • Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Brăila –   7 informări;
 • S.P. Brăila –   2 informări;
 • C. ECO S.A. Brăila                                                –   4 informări;
 • C.BRAI-CATA.S.R.L. Brăila                              –   2 informări;
 • C.R.E.R. ECOLOGIC SERVICE S.R.L. –   3 informări;
 • Garda de Mediu Brăila –   2 informări.

 

 1.  A) ACŢIUNI PE LINIA MONITORIZĂRII VIDEO A MUNICIPIULUI:    

 

În perioada analizată, poliţiştii locali care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Dispeceratului Monitorizare au constatat următoarele:

A fost surprins cu ajutorul camerelor de luat vederi 1 accident rutier fără victime. A fost anunțat imediat Serviciul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Brăila pentru luarea măsurilor ce se impun.

– Au fost înaintate Poliției Municipiului Brăila – Biroul Investigații Criminale și Biroul Rutier, imaginile stocate şi prelucrate în cazul a 5 investigaţii privind comiterea unor infracţiuni și contravenții pe raza municipiului Brăila.

 

 1. B) ACŢIUNI PE LINIA MONITORIZĂRII VIDEO A UNITĂŢILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT:

 

Se continuă activitatea de monitorizare a celor 5 unităţi de învăţământ din Municipiul Brăila. În perioada analizată nu au fost înregistrate evenimente deosebite. Nu au fost probleme în exploatarea tehnicii.

 

 1. C) PE LINIA CURĂŢENIEI MUNICIPIULUI BRĂILA:

 

În perioada analizată au fost depistate şi sancţionate 10 persoane cu amenzi în valoare de 10.000 lei conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003. Totodată a fost sancţionat contravențional numitul V.Fl.-N., în vârstă de 17 ani, din oraș Măcin, jud.Tulcea – cu amendă în valoare de 500 lei – fiind depistat pe terenul viran din capătul str.Ștefan Mihăilescu Brăila, descărcând moloz dintr-un atelaj hipo, pe domeniul public, în loc neautorizat.

 

 • Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate și sancţionate contravenţional 5 persoane cu amenzi în valoare de 5.500 lei.

Exemplificăm:

D.C., în vârstă de 50 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.500 lei – fiind depistat pe str.Sebeșului, la intersecție cu str.Bărăganului, aruncând gunoi provenit din măturatul stradal, dintr-un recipient tip europubelă, pe domeniul public, în loc neautorizat.

G.C., în vârstă de 60 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – fiind depistată pe str.Sebeșului, la intersecție cu str.Bărăganului, aruncând trei cutii din carton pline cu gunoi menajer, pe domeniul public. în loc neautorizat.

M.Gh., în vârstă de 50 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – fiind depistat pe str.Carantina, la intersecție cu Vadul Olangeriei, aruncând o sacoșă din plastic plină cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

 

 • Pentru tăierea ori scoaterea din rădăcini de arbori, puieţi ori lăstari, fără aprobarea serviciilor de specialitate ale Primăriei Municipiului Brăila, au fost depistate şi sancţionate contravenţional 2 persoane cu amenzi în valoare totală de 2.000 lei.

Exemplificăm:

H.M., în vârstă de 64 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – pentru tăierea unui copac aflat pe domeniul public, pe str.Ion Vodă cel Cumplit.

S.I., în vârstă de 52 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – pentru tăierea unui copac aflat pe domeniul public, pe str.Ion Vodă cel Cumplit.

 

 • Pentru însușirea de arbori doborâți de fenomene naturale sau de arbori care au fost tăiați sau scoși din rădăcini de pe domeniul public și privat al Mun. Brăila, fără aprobarea seviciilor de specialitate ale Primăriei Mun. Brăila, a fost depistat și sancționat contravențional numitul D. N., în vârstă de 69 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – pentru însușirea unui arbore tăiat de pe domeniul public, fără a avea aprobarea serviciilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Brăila.

 

 • Pentru nerespectarea obligației ca în termen de 15 zile de la încheierea contractului de prestări servicii cu un operator de salubritate, să-și achiziționeze recipiente tip europubelă pentru colectarea reziduurilor, a fost depistată și sancționată contravențional numita G.D., în calitate de administrator al S.C.Comilogy Trans. S.R.L., cu sediul social în Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – pentru neachiziționarea recipientului pentru colectarea reziduurilor la punctul de lucru situat în Brăila, str.Sebeșului, deși are contract încheiat cu un operator de salubritate.

 

 • Pentru fumatul în toate spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii, unitățile sanitare, de învățământ, precum și în cele destinate protecției și asistenței copilului conform Legii nr.349/2002 Modificată de Legea nr.15/2016, a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul S.M.-D., în vârstă de 20 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 100 lei – fiind depistat fumând în incinta părculețului de joacă pentru copii situat lângă Piața Vidin.

 

 1. D) CU PRIVIRE LA TULBURAREA ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE:

 

Au fost constatate şi aplicate 21 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.300 lei, conform Legii nr.61/1991 R:

 1. a) Pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public în alte locuri decât cele autorizate, au fost depistate și sancționate contravențional 5 persoane cu amenzi în valoare de 1.000 lei.

Exemplificăm:

M.R., în vârstă de 37 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 300 lei – fiind depistat pe str.G-ral Eremia Grigorescu, în spatele Bl.56, consumând băuturi alcoolice pe domeniul public, în loc neautorizat.

P.D., în vârstă de 24 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 200 lei – fiind depistat pe str.G-ral Eremia Grigorescu, în spatele Bl.56, consumând băuturi alcoolice pe domeniul public, în loc neautorizat.

Ch.G.-M., în vârstă de 46 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 100 lei – fiind depistat pe Calea Călărașilor, în stația de autobuz ,,Milcov”, consumând băuturi alcoolice pe domeniul public, în loc neautorizat.

 1. b) Pentru tulburarea liniștii locatarilor între orele 22:00 – 08:00 și 13:00 – 14:00 de către orice persoană prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori instrument muzical, a fost depistat și sancționat contravențional numitul C.-F., în vârstă de 18 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 500 lei – în apartamentul în care locuiește, a tulburat liniștea vecinilor după orele 22:00, prin zgomote și prin utilizarea unui aparat de amplificare a sunetului.

 

 1. c) Pentru refuzul unei persoane de a da relații pentru stabilirea identității sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul poliției, la cererea justificată a organelor de menținere a ordinii publice, aflate în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost depistate și sancționate contravențional 10 persoane cu amenzi în valoare de 3.300 lei.

Exemplificăm:

– Gh.G., în vârstă de 44 ani, din oraș Însurăței, jud.Brăila – cu amendă în valoare de 200 lei – pentru refuzul de a se prezenta la sediul instituției la cererea justificată a polițiștilor locali, în urma săvârșirii de către acesta a unei contravenții.

S.C. FRONTERA TRADIND S.R.L., cu sediul în Brăila, reprezentată de administrator S.I. – cu amendă în valoare de 500 lei – în calitate de proprietară a autovehiculului marca Renault a refuzat să se prezinte la sediul Poliției Locale, la invitaţia justificată a polițiștilor locali, în vederea clarificării situației privind încălcarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002(R) și Legii nr.61/1991(A).

B.M., în vârstă de 37 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 500 lei – în calitate de proprietar al autovehiculului marca Opel a refuzat să se prezinte la sediul Poliției Locale, la invitaţia justificată a polițiștilor locali, în vederea clarificării situației privind încălcarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002(R).

 

 1. d) Acţiuni pe linia cerşetoriei-vagabondaj:

 

În urma acțiunilor desfășurate pe linia depistării persoanelor care apelează la mila publicului şi a celor care vagabondează pe raza municipiului Brăila, au fost depistate 7 persoane. Dintre acestea au fost sancţionate contravenţional 5 persoane cu amenzi în valoare de 500 lei. Celelalte persoane au fost îndepărtate din zonă, fiind în evidența Poliției Locale Brăila.

 

 1. E) ACTIVITATEA ÎN ŞCOLI:

 

În baza Planului Unic de măsuri elaborat la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila privind asigurarea climatului de siguranţă publică în incinta şi zonele adiacente unităţilor de învăţământ, poliţiştii locali au patrulat în zonele şcolilor repartizate asigurând un climat de ordine şi siguranţă publică.

Odată cu începerea noului an şcolar poliţiştii locali rutieri fluidizează zilnic traficul auto în zona unităţilor de învăţământ: Liceul „Gh.M.Murgoci”, Liceul „N.Bălcescu”, Şcoala Generală nr.7 „Ion Creangă”, Şcoala Generală nr.2 „Fănuş Neagu”, Şcoala Gimnazială „Sf.Andrei”, Școala Generală nr.4 „Al.I.Cuza” și Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” atât la intrarea cât şi la ieşirea de la cursuri a elevilor.

 

 1. F) ACTIVITĂŢI PE LINIE DE CIRCULAŢIE RUTIERĂ:

 

În perioada 13 – 14.01.2020, s-a acţionat zilnic cu un efectiv de 8 poliţişti locali pentru fluidizarea traficului rutier şi traversarea carosabilului în condiţii de siguranţă a elevilor în următoarele zone: Şcoala Gimnazială „Ion Creangă”, Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu”, Colegiul Naţional „Nicolae Bălcescu” şi Colegiul Naţional „Gh.M. Murgoci”.

În perioada 10 – 12.01.2020, în intervalul orar 1500 – 1900, s-a acţionat zilnic cu un poliţist local pentru restricționarea traficului rutier în zona Șos. Buzăului c/c Aleea Stadionului din Parcul Monument, în vederea asigurării unui climat de siguranță persoanelor aflate în zonă, pentru agrement.

 

Pe lângă activităţile preventive, poliţiştii locali rutieri au aplicat un număr de 89 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 24.908 lei şi au fost aplicate un număr de 142 puncte penalizare conform O.U.G.nr.195/2002, după cum urmează:

 

 1. Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, au fost aplicate un număr de 71 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.338 lei şi au fost aplicate un număr de 142 puncte penalizare conform O.U.G.nr.195/2002 R:

Exemplificăm:

H.G., în vârstă de 49 ani, din mun.Galați, jud.Galați – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca BMW pe Bd.Independenței, dinspre Calea Călărașilor către str.Școlilor și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului „oprirea interzisă”.

D. I., în vârstă de 50 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 446 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Ford pe Calea Călărașilor, dinspre str.Mihai Bravu către str.Tineretului și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului „oprirea interzisă”.

Ț.I.-D., în vârstă de 31 ani, din Brăila  – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Ford pe Calea Galați, dinspre str.Nicolae Bălcescu către str.I.L. Caragiale, și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului „oprirea interzisă”;

V.Fl.-G., în vârstă de 42 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Ford pe str.Franceză, dinspre Bd.Dorobanților către str.Ghioceilor, pe un sector de drum public semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

 

 1. Pentru nerespectarea normelor rutiere privind circulația autovehiculelor numai pe sectoarele de drum pe care le este permis accesul şi pentru nerespectarea normele referitoare la masele totale maxime autorizate şi admise, au fost aplicate un număr de 2 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 669 lei și un număr de 4 puncte penalizare.

Exemplificăm:

O.G.-V., în vârstă de 48 ani, din com.Fîntânele, jud.Prahova – cu amendă în valoare de 446 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autoutilitara N3 marca DAF pe str.Alexandru Vlahuță, dinspre Șos. Rm. Sărat către Șos. Focșani, sector de drum semnalizat cu indicator rutier „accesul interzis vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 t”.

S.V.-S., în vârstă de 45 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autoutilitara marca MAN pe str.Magaziilor, dinspre Șos. Baldovinești către Șos. Focșani, sector de drum semnalizat cu indicator rutier „accesul interzis vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 t”.

 • Pentru nerespectarea normelor rutiere prevăzute de O.U.G.nr.195/2002 R privind oprirea autovehiculelor destinate transportului public de persoane pentru urcarea sau coborârea pasagerilor în alte locuri decât în staţiile semnalizate ca atare, a fost depistat și sancționat contravențional numitul A.G., în vârstă de 32 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 870 lei – pe Bd.Independenței dinspre str.Școlilor către str.1 Decembrie 1918, a condus autovehiculul marca Renault pe linia ”061” și, în timp ce efectua transport public de persoane în regim de maxi-taxi, a oprit pentru îmbarcarea – debarcarea pasagerilor în alte locuri decât în staţiile aprobate pentru acest traseu, respectiv în zona intersecției Bd.Independenței c/c str.1 Decembrie 1918.

 

 • În perioada analizată, conform Legii nr.421/2002 sunt în termenul somaţiei legale un număr de 12 vehicule.

Dacă, după expirarea termenului somaţiei, nu se vor ridica de pe domeniul public, se vor aplica prevederile Legii nr.421/2002, respectiv se vor valorifica în condiţiile legii mai sus-menţionată, intrând în patrimoniul Unităţii Administrativ Teritoriale a Municipiului Brăila.

 

 • Pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.38/2003, privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, au fost aplicate un număr de 8 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 9.000 lei.

Exemplificăm:

P.L.-I., în vârstă de 22 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 2.000 lei – pe Aleea Cutezătorilor, în stația de taxi ”Capăt linie 2 Hipodrom”, în calitate de taximetrist aflat în timpul activității cu auto marca Dacia, la controlul efectuat de către polițiștii locali nu a respectat obligația de a prezenta documentele prevăzute de legislația în vigoare, respectiv certificatul de atestare profesională pentru transport persoane în regim de taxi.

R.N., în vârstă de 54 ani, din Brăila, str.Ecaterina Teodoroiu nr.64 – cu  amendă în valoare de 1.000 lei – pe Calea Călărașilor, în stația de taxi ”Capăt linie 4”, în calitate de taximetrist aflat în timpul activității cu auto marca Chevrolet, la controlul efectuat de către polițiștii locali nu a respectat obligația de a prezenta documentele prevăzute de legislația în vigoare, respectiv certificatul de atestare profesională pentru transport persoane în regim de taxi.

 

 • Pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.M.Brăila nr.71/2019, privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de administrare a parcărilor publice din Municipiului Brăila, au fost aplicate un număr de 6 sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală de 1.000 lei.

 

 • Pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.M. Brăila nr.5/2003, privind circulaţia şi staţionarea autovehiculelor pe trotuare, împiedicând circulaţia pietonilor, pe scuaruri, în alveole şi în staţiile mijloacelor de transport în comun, pe locurile de parcare rezervate persoanelor cu handicap marcate şi semnalizate corespunzător, au fost aplicate un număr de 2 sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare de 600 lei.

Exemplificăm:

N.M.-C., în vârstă de 33 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 300 lei – în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Audi pe str.Școlilor, din direcția Bd.Dorobanților către str.Roșiorilor și a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de călători.

S.L., în vârstă de 31 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 300 lei – în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen pe str.Școlilor, din direcția Bd.Dorobanților către str.Roșiorilor și a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de călători.

 

 1. G) IN DOMENIUL COMBATERII COMERŢULUI STRADAL NEAUTORIZAT ŞI PENTRU PROTEJAREA POPULAŢIEI ÎMPOTRIVA UNOR ACTIVITĂŢI COMERCIALE ILICITE:

 

Poliţiştii locali din cadrul Biroului Inspecţie Comercială și-au desfășurat activitatea conform  prevederilor Legii nr.155/2010 privind atribuţiile de control în domeniul activităţii comerciale stabilite prin fișa postului și a actelor normative în vigoare, a tematicilor nr.274, nr.275 și nr.276 din 13.01.2020 și a adresei  nr.61/07.01.2020 privind delimitarea pe zone de control, în centrele comerciale și în  supermarket-urile din Municipiul  Brăila şi a altor dispoziţii primite, urmărind în limita competenţelor, respectarea legislaţiei pentru care suntem abilitaţi.

Conform tematicii aprobate, în această perioadă s-a verificat legalitatea funcționării operatorilor economici din centrele comerciale și supermarket-urile din Municipiul Brăila.

S-au înregistrat operatorii economici verificați de fiecare polițist local din cadrul Biroului Inspecție Comercială, în programul implementat, care cuprinde datele de identificare ale tuturor agenților economici indiferent de forma de organizare și tipul de activitate desfășurat pe raza Municipiului Brăila.

S-au verificat în teren sesizările înregistrate la Biroul Inspecție Comercială în luna decembrie  2019 și  ianuarie 2020 și s-a întocmit răspuns petenților.

 

 1. H) ÎN DOMENIUL DISCIPLINEI ÎN CONSTRUCŢII ŞI AL AFIŞAJULUI STRADAL:

 

În perioada analizată, Compartimentul Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal, a efectuat verificări în cazul a 9 lucrări sesizate și verificări pe zone din care 4 sesizări primite în scris.

Cu această ocazie, am constatat că în cazul a 6 sesizări lucrările au fost efectuate respectându-se prevederile Legii nr.50/1991 R.    

Lucrări clasate – 6;

– În cazul unei sesizări – domnul P.V., privind executarea lucrărilor de construcții în mun.Brăila, str.Ștefan cel Mare – construcție gard table fixate pe stâlpi metalici încastrați în beton (împrejmuire) realizat între proprietăți fără autorizație de construire  – a fost sancționat contraventional – cu amendă în valoare de 1000 lei – în conformitate cu prevederile Legii 50/1991 R, Art.26, alin.1, lit.a) – pentru lucrări de construcții executate fără Autorizație de Construire și, ca măsură complementară, s-a dispus oprirea lucrărilor și intrarea în legalitate.

– În cazul a 4 sesizări se continuă verificările.

In continuare, Poliția Locală Brăila, prin compartimentul I.C.A.S., va monitoriza respectarea disciplinei în construcții și a afișajului stradal pe raza municipiului Brăila.

 

 1. I) ÎN DOMENIUL PROTECȚIEI MEDIULUI:

 

– Au fost efectuate verificări în teren în cadrul a 5 sesizări ale cetăţenilor.

– Au fost soluţionate 3 sesizări.

– Au fost aplicate 2 somaţii, conform H.C.L.M. Brăila nr.509/2019, după cum urmează:

S.C. BIG METEX. S.A., cu sediul în Mun.București, Sector 2 pentru efectuarea  lucrării  de reparații la clădirea pe care o deține în mun.Brăila, Piața Traian nr.13;

– P.A., din Brăila, Calea Galați – pentru a nu depozita gunoaie pe domeniul public.

S-a acţionat în teren pe linia verificării clădirilor și a terenurilor neîngrijite din intravilanul Municipiului Brăila, situate în zonele ZIR 1, ZIR 2, ZIR 3, ZIR 4 potrivit planului Urbanistic Zonal „Centrul Istoric al Municipiului Brăila” în vederea verificării stării de conformitate în urma somațiilor aplicate pe teren.

 

 1. J) ALTE ACTIVITĂŢI:

 

– În ziua de 11.01.2020, cu ocazia desfășurării unui eveniment de socializare/conștientizare printr-o activitate de alergare ușoară în parcul Grădina Publică, care a fost susținut de persoanele cu Sindromul Down din Brăila și Galați beneficiare ale asociațiilor „Botez Vlad Sergiu” și „Fantasticii Down” din Galați, un dispozitiv format din 4 poliţişti locali a asigurat buna desfăşurare şi menţinerea ordinii publice pe durata acestui eveniment. Nu s-au semnalat incidente.   

 

– În ziua de 12.01.2020, cu ocazia desfăşurării la Sala Polivalentă „Danubius” Brăila a meciului de handbal feminin – Liga Florilor – dintre echipele H.C. DUNĂREA şi A.H.C.M. SLOBOZIA  din cadrul Ligii Naționale de Handbal Feminin Etapa a XIII-a, Ediția 2019 – 2020, un dispozitiv format din 16 poliţişti locali a asigurat ordinea şi liniştea publică pe durata meciului de handbal. Nu s-au semnalat incidente.

     

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *