Nouă permise de conducere „ridicate” şi zeci de mii de lei amendă

  • POLIŢIŞTII ACŢIONEAZĂ PERMANENT PENTRU PREVENIREA ŞI COMBATEREA FAPTELOR ILICITE

 Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

 La data de 03 februarie a.c., poliţiştii brăileni, sprijiniţi de jandarmi au desfășurat acțiuni, pe raza judeţului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 125 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 55.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 9 permise de conducere şi au reţinut 5 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

Ieri, la ora 12:30, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Plopu, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii de domiciliu.

În urma veridicărilor efectuate, poliţiştii au constatat că numerele de înmatriculare ale vehiculului erau expirate şi emise pentru un alt vehicul.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul cu număr de înmatriculare fals.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *