Se fac înscrieri pentru Festivalul „George Grigoriu”. 4 aprilie data preselecţiei

In organizarea Consiliul Judeţean Brăila, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație Brăila), Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, Societatea Română de Radiodifuziune organizeaza si în acest an cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară George Grigoriu, Brăila 2020. Concursul internaţional de muzica usoara se va desfășura în perioada 29-31 mai, la Casa Tineretului „proaspăt reabilitată”.

Centrul de Creație Brăila face înscrieri pentru acest festival, iar pe data de 4 aprilie se organizează preselecția ce se va desfasura începând cu ora 10.00, la sediul Societăţii Române de Radiodifuziune, Bucureşti, în faţa juriului de preselectie. Fiecare concurent va înmâna direct Dosarul de înscriere reprezentantului Organizatorului. 2 Fiecare concurent va aduce negativele pieselor cu care va participa la Preselecție, pe suport media adecvat (CD, Stick de memorie-format audio acceptat Track, mp3, wma). Dosarul de preselecție va conţine următoarele: – copie după cartea de identitate; – fişa de înscriere (anexă la prezentul regulament); – declarația privind Protecția datelor cu caracter personal (anexa la prezentul regulament) – copie carnet elev/student unde este cazul, pentru a beneficia de facilități fiscale existente; – 2 fotografii artistice de înaltă rezoluție. Cazarea, masa şi contravaloarea transportului pe timpul preselecţiei vor fi suportate de către concurenţi.

Concursul este adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani. Pentru concurenții străini preselecția  se va efectua în baza dosarului de înscriere transmis prin e-mail la adresa Instituției (festival.braila@gmail.com) până pe data de 02 aprilie 2020.

Trofeul George Grigoriu – 5.000 euro/ Premiul I – 2.500 euro /Premiul II – 2.000 euro/ Premiul III – 1.500 euro/
3 menţiuni a cate 500 euro. Mai pot fi acordate și alte premii din alte surse și sponsorizări.

Pentru cei interesati regulamentul concursului îl găsiți aici

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *