Anticipatele nu sunt capriciul PNL. Parlamentul este sub “arestul” PSD, care blochează reformele

 

Alegerile anticipate nu sunt un capriciu al PNL, ci o necesitate a acestui moment în condițiile în care PSD blochează reformele propuse de PNL, iar din această situație nu se poate ieși decât prin declanșarea alegerilor anticipate. Este o soluție politică cerută de majoritatea românilor. Electoratul își dorește schimbarea componenței parlamentare, nu pentru ca un partid sau altul să acceadă la putere, ci pentru ca România să o ia pe drumul unei dezvoltări economice susținute.

„În acest moment, anticipatele reprezintă soluția optimă pentru constituirea uneimajorități politice stabile, care să pună în aplicare reforme cu adevărat structurale și care să fie bazanoii Românii europene.România nu-și mai permite încă un an sub influența nefastă a PSD, pentru că arenevoie de un parcurs previzibil de dezvoltare, în care să existe certitudinea că proiectele propuse sunt aplicate, iaracestea se pot realiza numai dacă Parlamentul scapă de controlul PSD.

În această perioadă tranzitorie, Guvernul PNL va lua măsurile necesare pentru ca parcursul economic și cel social să fie unele normale. Alegerile anticipate nu trebuie percepute ca un moment de instabilitate de niciun român, de niciun investitor sau partener politic al României, ci trebuie abordate ca o soluție de ieșire dinblocajul în care se află țara”, a declarat deputatul PNL, Antoneta Ioniță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *