Luni, se inchide Hala din Piata Mare. Deratizare pentru sobolani, soareci si gandaci

Ca si cum nu a fost deajuns igienizarea, curatenia, deratizarea din vara din perioada 15 iulie -03 august 2019, din Hala Centrala a Pietei Mari din Braila iata ca luni 17 februarie 2020, Hala este inchisa pentru igienizare. La sesizare consilierului local Adrian Tabarac, in cadrul sedintei CLM din luna ianuarie 2020, precum ca in cladirea unde se vinde carne, produse alimentare dar si produse din lapte „misuna” gandacii, soarecii si sobolanii iar mizeria este de nedescris, iata ca directoarea APT Meluta Dragut, a hotarat dupa aproape doua saptamani de la discutie sa inchida hala.

“De la Revolutie nimeni nu a investit in aceasta cladire, nimic nu s-a facut aici. Administratia Pietelor ia banii degeaba dupa chirie la “amaratii de tarani” care vin si vinde branza si lapte sau de la cei care sunt cu carne… dar nimic nu a adus nou aici. Pute peste tot. Nu zic ca si la subsol acolo unde sunt boxele misuna o groaza de sobolani. Bine ca a facut taxare automata la WC si la parcare. Ce mare investitie au realizat!”, ne-a spus un brailean.

„Am ridicat problema in sedinta precedenta si vreau sa va spun ca luni in Piata Halelor in legatura cu situatia igienica de acolo se va desfasura o dezinsectie si o dezinfectie pe intreaga suprafata a halei. Vreau sa va aduc la cunostinta acest lucru domnule primar si sunt ferm convins ca si dumneavoastra „prin bunavointa pe care o aratati de fiecare data” ati convins anumite persoane ca situatia de la piata nu este intocmai asa de roz si ca este necesara pentru siguranta clientilor, a comerciantilor de acolo, este necesara o astfel de dezinsectie”, a spus consilierul local Adrian Tabarac, in cadrul sedintei de astazi a CLM.

„Stiam de acest lucru, m-a anuntat doamna director, am contactat o noua societate in acest sens si este o dovada foarte clara ca piata reactioneaza la sugestiile tuturor”, a spus primarul brailei Marian Dragomir.

Chiar daca firma de deratizare care v-a actiona luni in Hala Centrala din Braila, este din Galati problema este ca solutiile pentru gandaci si sobolani sa nu fie diluate prea mult, asa cum s-a facut vara trecuta si nu prea au avut efect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *