Ai atâtea vieți câte cărți citești!

Un nou atelier la bibliotecă: Club de lectură – CARPE READ’EM

Dragi adolescenți pasionați de lectură, vă așteptăm să ne cunoaștem vineri, 20 Martie, ora 15.00, sala Vespasian Lungu din cadrul Secției Imprumut pentru Adulți, etajul 1. Pentru următoarele întâlniri, care se vor desfăşura o dată pe lună, v-am pregătit o locaţie surpriză. Clubul de lectură CARPE READ’EM își propune să adune cititorii pasionați, într-o atmosferă relaxantă, care favorizează impărtășirea propriilor experiențe de lectură.

De ce să participi la clubul de lectură? Orizonturile tale livrești devin din ce în ce mai largi, vei descoperi genuri de care nu te credeai interesat și autori pe care te vei bucura că i-ai primit pe noptiera ta.

Vei avea ocazia să îți împărtășești opinia despre o carte și să asculți impresiile pe care aceasta a lăsat-o altor cititori. Poți avea surpriza că devii interesat de opinia cuiva care gândește total diferit de tine.

Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Județene, Secția Împrumut pentru Adulți, etajul 1 sau telefonic 0757409725 (Teodora Lungu, bibliotecar coordonator).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *