CAMPANIA NAȚIONALA „ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI „ la „Maria Filotti”

”Viața nu te întreabă niciodată nimic!” – unic One Woman Show cu Wanessa Radu, la Teatrul „Maria Filotti” din Braila, Sala Avantgarde, în 4 și 9 martie, de la ora 18.00.
ÎNCASĂRILE DE LA SPECTACOLUL DIN 9 MARTIE VOR FI CEDATE CAMPANIEI NAȚIONALE „ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI „ – Numai împreună vom putea ajuta.

Un recital cu o ‘’poveste- spectacol’’ care ne privește pe fiecare dintre noi.

ACTRIȚA Wanessa Radu va interpreta pentru dumneavoastră cateva personaje feminine din repertoriul clasic al teatrului românesc și universal : “Anca” din “Năpasta” lui I.L. Caragiale , “Nina Zarecinaia “ ( Pescărușul ) și „Sonia” ( „Unchiul Vania” ) ambele din creația marelui A.P. Cehov , „Nora” din „Casa Păpușilor” ( „Nora” ) de Ibsen și cateva ipostaze mai moderne , ca de exemplu Edith Piaf și Maria Tănase .
Regia – Anca Cismaru , Selecție texte – Anca Cismaru și Wanessa Radu, dramaturgia și ilustrația muzicală – Lucian Sabados , scenografia – Carmen Rus și Mariana Bogdan , la pian compozitorul Cornel Cristei.

CAMPANIA NAŢIONALĂ „ARTIŞTII PENTRU ARTIŞTI”, 2018
Realizată în parteneriat cu instituţiile de teatru din Bucureşti şi din ţară, Campania vine în sprijinul oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor, prin spectacole oferite în numele cauzei artiştilor noştri pentru care scena rămâne o frumoasă amintire.
De atâtea ediții și doar împreună, credem că această unitatea breslei este semnul edificator că prin TEATRU putem schimba vieţi.
În urma apelului nostru, 18 teatre din Bucureşti şi 31 teatre din ţară au programat deja pe tot parcursul lunii martie, şi nu numai, spectacole de teatru ale căror încasări vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală, fond special constituit pentru întrajutorarea artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă.

AMBASADORII CAMPANIEI NATIONALE ARTISTII PENTRU ARTISTI, editia a 17-a, 2018

NICU ALIFANTIS, ALEXANDRINA HALIC, EMILIA POPESCU si MARIAN RALEA sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artistii pentru artisti” si va invita sa fiti parte din schimbarea atitudinii fata de situatia delicata, dar rezolvabila a artistilor nostri aflati in dificultate. Ei vor fi pe scena, vor juca pentru acest crez alaturi de sute de artisti, si va asteapta la teatru!
Reamintim ca anul acesta 47 de teatre din Bucuresti si din tara au programat spectacole pe tot parcursul lunii martie, incasarile din vanzarea de bilete urmand a fi directionate catre Fondul de Solidaritate Teatrala. Pe site-ul www.uniter.ro, gasiti mesajele video ale ambasadorilor, precum si lista completa a celor 51 de reprezentatii care se vor juca sub semnul Campaniei.
Patru mari artisti, foarte sensibili si foarte implicati in viata comunitatii teatrale vin in fata dumneavoastra si dau un semnal pentru toti ceilalti ca nimeni nu este singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *