Partid nou la Brăila! PPU – Partidul Puterii Umaniste, filiala Brăila

Dan Păun, unul dintre membrii fondatori ai ALDE Brăila a preluat conducerea filialei locale a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Astăzi, 4 martie 2020, de la ora 10.30, a avut loc prima conferintă de presă a noului partid de pe esicherul politicului brăilean. Consilierul municipal Dan Păun, fondatorul ALDE la Brăila pană luna trecută, iar de o săptămana este presedintele interimar al organizatiei judetene a Partidului Puterea Umanistă filiala Brăila.

“Avem plăcerea să anuntăm infiintarea filialei la Brăila a Partidului Puterea Umanistă, in care conducerea interimatului am preluat-o si să incepem organizarea partidului la nivel de filială atat municipal cat si judetean in toate localitătile din Brăila. Tinta noastră este participarea la aceste alegeri foarte importante pentru democratia din tara noastră iar telul este de a avea un cuvant de apus in ceea ce inseamnă administratie locală, administratie centrală. Alături de colegii mei doamna Manta si domnul Dragomir, pot să va spun că suntem hotărati să facem tot ce ne stă in putintă să oferim brăilenilor nemultumiti de ce se intamplă in momentul de fată pe esicherul din oras. de aceea le dăm sansa să vină alături de noi, de un partid care spre deosebire de partidele clasice care pun in prim plan doctrina si interesele de grup sau personale a unora sau altora. Pentru noi este mai important omul si nicidecum grupul. Acesta este si motivul pentru care doctrina umanistă pune in centru „OMUL”. Deocamdată avem contacte in peste zece localitati din judet si au venit peste 200 de membri. Noi ca partid vrem sa aflăm cat mai mult din necesitvtile populatiei stiind foarte bine faptul că lucrurile s-au schimbat, au evoluat, atat societatea cat si politica nemaifiind ca acum zece ani de zile in urma. De aceea trebuie să ne apropiem de modernism”, a spus Dan Păun, presedintele interimar al PPU. Semnul electoral al acestui partid este calul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *