Festivalul „George Grigoriu”, Brăila 2020, se reprogramează din cauza Covid-19

Printr-un anunț postat pe pagina de internet al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și pe pagina de facebook a Festivalului Internațional de muzică ușoară “George Grigoriu” ediția din acest an, concursul se amână la o dată ce va fi anunțată.

“Avand în vedere situația la nivel național și internațional cu privire la evitarea răspândirii virusului Covid-19, precum și prevederile Decretului nr. 195/2020, privind instituirea stării de urgență, Ordonanței militare nr.1/17.03.2020 art. 2, cu privire la suspendarea activităților culturale realizate în spații închise, Hotărarii nr.4/23.03.2020 a Consiliului Administrativ al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila în calitate de organizator al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară “George Grigoriu” comunică următoarele;

 Festivalul Internațional de Muzică Ușoară “George Grigoriu”, ediția a XVI-a, se reprogramează în perioada septembrie-decembrie 2020”, se specifică în anunț.

De precizat că Festivalul Internațional de Muzică Ușoară “George Grigoriu”  Brăila, România, ediția a XVI-a, ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 29-31 mai 2020, iar preselecția concurenților pe data de 4 aprilie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *