Boboc, prefectul brăilei – „O mascaradă politică la care nu vreau să fiu părtaș”

După toate declarațiile și acuzele lui Francisk Chirac, președintele Consiliului Județean și a primarului Viorel Marian Dragomir, îndreptate către prefectul brăilei Cătălin Boboc, în legatură cu cei 20 de pacienți din Adjud, care ar fi trebuit transferați la Spitalul Județean de Urgențe Brăila, acesta a răspuns:

„O mascaradă politică la care nu vreau să fiu părtaș

Niște politicieni, respectiv președintele Consiliului Județean și primarul municipiului, fac un joc toxic, în care nu mai contează nimic altceva în afară de propriul interes. Cel electoral!

Am aflat azi dimineață de transferul pacienților din Vrancea. Azi dimineață!

Managerul Spitalului Județean de Urgență Brăila, doamna Delia Râșnoveanu, colega de partid a președintelui CJ, știa de aseară. N-au știut cum să iasă din situație și au zis că cel mai bine e să dea vina pe prefectură. Nu mă sperii, duc!

O gașcă pentru care contează doar interesul de partid spune minciuni și jignește doar ca să dea bine la public. Brăilenii să nu uite acest teatru absurd, jucat în vremuri când alte lucruri sunt importante!

Repet, nu știam despre acest transfer! Dar domnul Chiriac știa. Nu e vina mea că nu și-a anunțat colegul de partid, pe primarul Dragomir. Și este foarte grav că nu a anunțat niciun membru al echipei care a gestionat criza COVID la Brăila, DSP, ISU, Instituția Prefectului.

Inițial, domnul Chiriac a spus că e de acord, apoi s-a răzgândit. Nu așa se gestionează o criză în care e vorba de sănătatea oamenilor, așa se gestionează problemele găștilor de partid.

Înțeleg că am devenit o țintă pentru cei care au stat cu mâinile în sân în timpul pandemiei și și-au bătut joc de tot ce s-a făcut bine!”, a declarat Catalin Boboc, prefetul brailei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *