Timpul trece, leafa merge, noi muncim cu drag… pe Octav Doicescu, din Vidin (Galerie Foto)

Nu poți să treci nepăsător atunci când vezi că ceea ce ar fi trebuit să fie normal, se desfășoară anormal. Iată că zilele trecute un grup de brăileni sătui de mizeria de pe stradă, praful din case dar și de proasta execuție a lucrării de reabilitare de pe strada Octav Doicescu, fosta Sevastopol, din cartierul Vidin a trimis redacției noastre o serie de fotografii care dovedesc „lehamitea” drumarilor de a face o treabă așa zisă de „calitate”.

„Primul sau al doilea strat de asfalt s-a turnat, nu au făcut trotuarele, pietrișul l-au lăsat mormane prin fața porților sau este împrăștiat peste noul asfalt de pe stradă, muncitorii de la „Tancrad” sau de pe unde-o fi, care se fac că lucrează la noi pe stradă… nu zoresc să termine lucrarea mai repede că ne-am săturat de atâta praf în case. Vedeți și dumneavoastră pozele și trageți concluzia! Este de râsul curcii! Este o mizerie de ce se întâmplă și ce este de fapt aici. Nu mai putem să suportăm. La începutul lucrărilor am zis că așa trebuie să fie dar vedem că totul este în bataie de joc de câteva luni. Acum iară sparg asfaltul în unele locuri… Nimeni de la primărie nu vine să îi controleze, nici un inginer, nici un specialist de prin birourile alea de la Casa Albă, nimeni, nimeni… Ce să mai zicem… stăm și așteptăm, îndurăm să se termine calvarul și să înghițim praful din case”, ne-a spus C. V., locuitor al străzii.

Nu ne mirăm despre cele spuse de locatarul strazii Octav Doicescu, nu ne mirăm de lucrările proaste făcute de drumari cu materiale ieftine dar și de „timpul trece, leafa merge, noi muncim cu drag”. Nu contează că sursa de finanțare, banii sunt de la U.E. sau din bugetul local sau central, principalul este că lucrarea să fie bună și să spunem peste timp „Felicitări celor care au lucrat aici”!.

33 22

4441

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *