Comunicat de presa al PPU-SL – Filiala Brăila

Partidul Puterii Umaniste filiala Braila, a trimis redactiei „Cronica de Braila” un comunicat de presa intitulat Partidul Puterii Umaniste, pune accent pe demnitate, credinţã şi onoare.

„În centrul preocupãrilor sale se aflã nevoile şi sãnãntatea oamenilor. De aceea, în aceastã perioadã de stare de alertã maximã, la sediul partidului se distribuie gratuit cetăţenilor mãşti de protecţie donate prin amabilitatea S.C. Anidiela Tex S.R.L..

În vederea pãstrãrii distanţei sociale, doritorii sunt rugaţi sã se programeze la numãrul de telefon 0773 309 699, între orele: 09.00-18.00. Vã aşteptãm la sediul partidului de pe strada Mihai Eminescu nr. 46, la etajul 1, intrarea prin strada Petru Maior, de luni pânã vineri între orele: 11:00 – 13:00.

Zilele acestea, nemulţumirea noastrã se îndreaptã cãtre acţiunea de control a temperaturii populaţiei. Aparatele utilizate nu sunt omologate, aşa încât punem la îndoialã valorile arãtate de acestea. Mai mult decât atât, termometrele digitale de frunte farã contact, cu infraroşu, sunt mânuite de persoane neiniţiate şi nu de cadre medicale.

Este îngrijorãtor faptul cã mãsurarea temperaturii este luatã de persoane fãrã studii ȋn domeniu. Propunerea noastrã este ca acţiunea de control sã fie fãcutã de personalul medical, în locuri special amenajate, cu aparatura potrivitã, astfel încât valorile înregistrate sã fie reale, iar acţiunea principală să fie cea de testare în masă apopulaţiei, singura care reflectă real, starea de sănătate a acesteia.

Sperãm ca aspectele sezizate de PPU – si sã aibã ecou în rândul tuturor celor care, asemeni nouã, pun preţ pe adevãr, seriozitate, calitate şi demnitate”, semneaza Biroul de presă al PPU-SL – Filiala Brăila.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *