O pacientă din Galați, infectată cu noul coronavirus și aflată în stare critică a fost adusa la Braila

O pacientă din Galați, infectată cu noul coronavirus și aflată în stare critică, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Brăila, fiind internată în Secția „Anestezie Terapie Intensivă”.

„Pentru că mereu v-am informat corect și prompt astazi, (n.r. ieri, 24 mai 2020) a fost adusa la Spitalul Județean de Urgență Brăila o pacientă din Galați, infectată cu noul coronavirus și aflată în stare critică, fiind internată în Secția „Anestezie Terapie Intensivă”.A fost o decizie medicală și, dincolo de orice altceva, umană. Viața unui om nu poate fi cântărită sau dezbătută. Nici Jurământul lui Hippocrate! Și nici culoare politică nu au: viața și jurământul! Am încredere că medicii brăileni vor face tot ce le stă în putință! Situația din județul Galați este mult mai gravă, iar paturile de la Terapie Intensivă sunt ocupate. Sănătate tuturor pacienților și cadrelor medicale!”, a declarat Catalin Boboc, prefectul brailei.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a anunţat pe data de 22 mai ca încă un caz de îmbolnăvire cu coronavirus a fost  inregistrat iar numărul gălăţenilor infectaţi cu coronavirus a ajuns la 549 si cel al deceselor rămânând la 80.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *