Principalele activităţi desfăşurate de Poliţia Locală Brăila

 • Principalele activităţi desfăşurate de Poliţia Locală în perioada  16 – 23.06.2020  

 În perioada 16 – 23.06.2020, Poliţia Locală Brăila a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr.155/2010. Poliţiştii locali au constatat şi aplicat 82 sancţiuni contravenţionale în valoare de 108.130 lei.

 

Au fost organizate şi s-a participat la următoarele acţiuni:

 • pe linia salubrităţii           –   7 acţiuni;
 • pe linia combaterii cerşetoriei şi vagabondajului           –   7 acţiuni;
 • pe linia combaterii comerţului stradal neautorizat           –   7 acţiuni;
 • acţiuni în cooperare cu D.S.P. Brăila –   6 acțiuni;
 • acţiuni în cooperare cu S.U.P.A.G.L. Brăila           –   7 acțiuni;
 • acţiuni în cooperare cu S.U.P.„Seroplant”           –   5 acțiuni;
 • acțiuni în cooperare cu D.A.S. Brăila           –   3 acțiuni;
 • acțiuni în cooperare cu Garda de Mediu Brăila                     –   2 acțiuni;
 • acțiuni în cooperare cu Pol.Mun., conform

Legii nr.55/2020 privind starea de alertă, prevenire și

control Covid-19                                                                 –   7 acțiuni.

 

Cu deficienţele constatate au fost înaintate informări următoarelor instituţii, pentru luarea măsurilor ce se impun potrivit competenţelor:

 • Primăria Municipiului Brăila –   9 informări;
 • U.P.A.G.L.Brăila           –   8 informări;
 • Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Brăila –   5 informări;
 • S.P. Brăila –   2 informări;
 • C. ECO S.A. Brăila                                                –   1 informare;
 • C.BRAI-CATA.S.R.L. Brăila                              –   2 informări;
 • C.R.E.R. ECOLOGIC SERVICE S.R.L. –   2 informări;
 • Garda de Mediu Brăila –   1 informare.

 

 1. A) ACŢIUNI PE LINIA MONITORIZĂRII VIDEO A MUNICIPIULUI:

 

În perioada analizată, poliţiştii locali care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Dispeceratului Monitorizare au constatat următoarele:

Au fost surprinse cu ajutorul camerelor de luat vederi 2 accidente rutiere din care unul cu victime. A fost anunțat imediat Serviciul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Brăila pentru luarea măsurilor ce se impun.

– Au fost înaintate Poliției Municipiului Brăila – Biroul Investigații Criminale, imaginile stocate şi prelucrate în cazul a 4 investigaţii privind comiterea unor infracţiuni și contravenții pe raza municipiului Brăila.

 

 1. B) ACŢIUNI PE LINIA MONITORIZĂRII VIDEO A UNITĂŢILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT:

 

Se continuă activitatea de monitorizare a celor 5 unităţi de învăţământ din Municipiul Brăila. În perioada analizată nu au fost înregistrate evenimente deosebite. Nu au fost probleme în exploatarea tehnicii.

 

 1. C) PE LINIA CURĂŢENIEI MUNICIPIULUI BRĂILA:

 

În perioada analizată au fost depistate şi sancţionate 3 persoane cu amenzi în valoare de 3.000 lei conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003.

 

 • Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), a fost depistat și sancţionat contravenţional numitul Ț.R., în vârstă de 49 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – fiind depistat pe str.Bacului, lângă gardul fostului Siloz, aruncând reziduuri vegetale dintr-un autoturism, pe domeniul public, în loc neautorizat.

 

 • Pentru expunerea prin lipire a afișelor sau anunțurilor publicitare în alte locuri decât pe panourile de afișaj, a fost depistat și sancționat contravențional numitul D.L.-M., în vârstă de 27 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – pentru lipirea unui afiș pe refugiul de tip ,,Smart” din stația de autobuz Calea Galați.

 

 • Pentru arderea de resturi vegetale şi menajere sau de altă natură în curţi, pe străzi, pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul M.M., în vârstă de 40 ani, din sat/com.Cuza Vodă, jud.Constanța – cu amendă în valoare de 1.000 lei – pentru arderea de resturi menajere pe str.Cimbrului, lângă Centrul de colectare și reciclare a deșeurilor.

 

 1. D) CU PRIVIRE LA TULBURAREA ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE:

 

Au fost constatate şi aplicate  8  sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.400 lei, conform Legii nr. 61/1991 R:

 1. a) Pentru săvârşirea în public de acte, fapte sau gesturi obscene, proferarea de injurii de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, să provoace indignarea cetăţenilor, ori să lezeze demnitatea acestora, a fost depistată şi sancţionată contravenţional numita M., în vârstă de 40 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 300 lei – fiind depistată pe Bd.Dorobanților, la interecție cu str.G-ral Eremia Grigorescu, în timp ce profera injurii, tulburând liniștea locuitorilor din zonă.

 

 1. b) Pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public în alte locuri decât cele autorizate, au fost depistate și sancționate contravențional 3 persoane cu amenzi în valoare de 1.500 lei.

Exemplificăm:

C.I., în vârstă de 53 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 500 lei – fiind depistat pe Aleea Cocorilor, lângă Bl.A5, consumând băuturi alcoolice pe domeniul public, în loc neautorizat.

T.V.-D., în vârstă de 48 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 500 lei – fiind depistat pe Aleea Cocorilor, lângă Bl.A5, consumând băuturi alcoolice pe domeniul public, în loc neautorizat.

B.D., în vârstă de 52 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 500 lei – fiind depistat pe Aleea Cocorilor, lângă Bl.A5, consumând băuturi alcoolice pe domeniul public, în loc neautorizat.

 

 1. c) Pentru pătrunderea cu încălcarea normelor legale de acces în instituţiile publice, au fost depistate şi sancţionate contravenţional 2 persoane cu amenzi în valoare de 1.000 lei.

Exemplificăm:

Ș.M.-L., în vârstă de 43 ani, din sat/com.Chiscani, jud.Brăila – cu amendă în valoare de 500 lei – fiind depistat pătrunzând prin escaladarea gardului în incinta fostei U.M.567, situată pe str.Grigore Alexandrescu.

Ch.I.-C., în vârstă de 26 ani, din sat/com.Chiscani, jud.Brăila – cu amendă în valoare de 500 lei – fiind depistat pătrunzând prin escaladarea gardului în incinta fostei U.M.567, situată pe str.Grigore Alexandrescu.

 

 1. d) Pentru refuzul unei persoane de a furniza date pentru stabilirea identității sale sau de a se prezenta la sediul poliției, la cererea justificată a organelor de menținere a ordinii publice, aflate în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost depistat și sancționat contravențional numitulC.-R., în vârstă de 33 ani, din București, Sectorul 5 – cu amendă în valoare de 500 lei – în calitate de proprietar al autovehiculului marca BMW a refuzat să se prezinte la sediul Poliției Locale, la invitaţia justificată a polițiștilor locali, în vederea clarificării situației privind încălcarea prevederilor H.C.L.M. Brăila nr.721/2019.

 

 

 1. e) Acţiuni pe linia cerşetoriei-vagabondaj:

 

În urma acțiunilor desfășurate pe linia depistării persoanelor care apelează la mila publicului şi a celor care vagabondează pe raza municipiului Brăila, au fost depistate 3 persoane. Dintre acestea a fost sancţionată contravenţional numita F.E., în vârstă de 18 ani, oraș Fetești, jud.Ialomița – cu amendă în valoare de 100 lei – fiind depistată pe str.1 Decembrie 1918, în fața „Eurostil”, apelând în mod repetat la mila trecătorilor, fiind vizibil aptă de muncă. Celelalte persoane au fost îndepărtate din zonă, fiind în evidența Poliției Locale Brăila.

 

 1. E) ACTIVITĂŢI PE LINIE DE CIRCULAŢIE RUTIERĂ:

 

În perioada 16 – 23.06.2020, în intervalul orar 1400 – 2200, s-a acţionat cu un efectiv total de 14 polițiști locali sub coordonarea operațională  a I.P.J. Brăila – Poliția Municipiului, pe linia aplicării și respectării măsurilor de prevenire și control a infecțiilor COVID-19, aplicabile pe durata „Stării de Alertă” pe întreg teritoriul țării.

În perioada 16 – 22.06.2020, în intervalul orar 0700 – 1500, s-a acţionat zilnic cu 2 polițiști locali pentru eliberarea carosabilului și fluidizarea traficului rutier pe str.Mihai Eminescu, cu ocazia amenajării cu umbreluțe decorative a zonei.

În data de 17.06.2020, în intervalul orar 0600 – 1400, s-a acţionat zilnic cu un efectiv de 4 poliţişti locali pentru asigurarea măsurilor de ordine și liniște publică în zona unităților de învățământ din zona centrală și din zona cartierelor N. Chercea, Obor, Lacu-Dulce și Hipodrom, cu ocazia desfășurării Evaluării Naționale 2020

În data de 22.06.2020, în intervalul orar 0600 – 1400, s-a acţionat zilnic cu un efectiv de 2 poliţişti locali pentru asigurarea măsurilor de ordine și liniște publică în zona unităților de învățământ din zona Colegiul Național „Ana Aslan”, Liceul Tehnologic „Edmond Nicolau”, Colegiul Tehnic „C.D.Neniţescu” și Liceul cu Program Spotiv, cu ocazia desfășurării Examenului de Bacalaureat Naţional 2020

În perioada 16 – 22.06.2020, în intervalul orar 2100 – 0500, s-a acţionat cu un polițist local/schimb pentru eliberarea carosabilului și fluidizarea traficului rutier în zona: Calea Călărașilor, tronson: Șos. Buzăului – Bd.Independenței, cu ocazia executării marcajelor rutiere, respectiv trasarea trecerilor pentru pietoni și marcaje de orientare.

În datele de 16 și 22.06.2020,  în intervalul orar 0700 –1500, s-a acţionat cu un efectiv zilnic de 2 poliţiști locali pentru eliberarea carosabilului și fluidizarea traficului rutier în zona str.Eroilor, str.Walter Mărăcineanu și str.I.C.Brătianu cu ocazia executării lucrărilor de asfaltare a carosabilului.

În data 20.06.2020, în intervalul orar 0715 – 1215, s-a acţionat cu un efectiv de 2 polițiști locali pentru eliberarea parcării în zona Aleea Culturii, Bl.10 – 17 – 18, cu ocazia executării lucrărilor de aplicare a marcajelor pentru locurile de parcare de reședință.

În data 20.06.2020, în intervalul orar 1230 – 1400, s-a acţionat cu un efectiv de 2 polițiști locali pentru eliberarea parcării în zona str.Soarelui, Bl.55 – Bl.56, cu ocazia executării lucrărilor în carosabil, respectiv demontarea bordurilor.

În data 20.06.2020, în intervalul orar 1500 – 2300, s-a acţionat cu 1 polițist local pentru fluidizarea traficului rutier în zona intersecției str.Mihai Eminescu c/c str.Mihail Sebastian, cu ocazia desfășurării spectacolului de teatru în aer liber din cadrul Stagiunii de vară 2020 a Teatrului ”Maria Filotti” Brăila.

 

Pe lângă activităţile preventive, poliţiştii locali rutieri au aplicat 65 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 94.530 lei şi au fost aplicate 27 puncte penalizare conform O.U.G.nr.195/2002, după cum urmează:

 

 1. Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.030 lei şi au fost aplicate 27 puncte penalizare conform O.U.G.nr.195/2002 R:

Exemplificăm:

P.M.-A., în vârstă de 26 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Mercedes-Benz pe aleea dintre Bl.E.4 – Bl.F.5, dinspre Aleea Cocorilor către Aleea Lebedei și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “oprirea interzisă”;

G.P.-Ș., în vârstă de 29 ani, din Brăila– cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Opel pe str.Pontonieri, dinspre str.Vasile Lupu către str.Odessa și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “oprirea interzisă”;

P.D.-M., în vârstă de 47 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Volkswagen pe str.Școlilor, dinspre Bd.Dorobanților către str.Roșiorilor și a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de călători.

C.G., în vârstă de 62 ani, din Brăila– cu amendă în valoare de 580 lei şi 3 puncte penalizare – în calitate de conducător al autovehiculului marca Opel, pe Bd.Al.I.Cuza dinspre str.R.S.Campiniu către str.1 Decembrie 1918, a staționat voluntar în dreptul căii de acces a lăcașului de cult ”Biserica Bulgărească”, proprietate alăturată drumului public.

 

 • În perioada analizată, conform Legii nr.421/2002 sunt în termenul somaţiei legale un număr de 24 vehicule.

Dacă după expirarea termenului somaţiei nu se vor ridica de pe domeniul public, se vor aplica prevederile Legii nr.421/2002, respectiv se vor valorifica în condiţiile legii mai sus-menţionată, intrând în patrimoniul Unităţii Administrativ Teritoriale a Municipiului Brăila.

 • Pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.M.Brăila nr.721/2019, privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de administrare a parcărilor publice din Municipiului Brăila, au fost aplicate un număr de 9 sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare totală de 1.300 lei.

 

 • Pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.M.Brăila nr.719/2018, privind aprobarea Regulamentului pentru eliberarea și folosirea permiselor de acces auto (Permis Acces Auto –P.A.A.), pentru circulația autovehiculelor pe străzile Municipiului Brăila, au fost aplicate 35 sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare de 87.500 lei.

Exemplificăm:

S.C.VITADEF  TRANS. S.R.L., cu sediul în com.Filipeștii de Târg, jud.Prahova – cu amendă în valoare de 2.500 lei – la data de 17.01.2020, în calitate de proprietară a autovehiculului marca DAF nu a avut permis de acces auto pentru circulația vehiculului pe Șos. Râmnicu Sărat,dinspre Șoseaua de Centură către str.Comuna din Paris, stradă cu interdicție de tonaj.

S.C. PROENIXY S.R.L., cu sediul în oraș Băicoi, jud.Prahova – cu amendă în valoare de 2.500 lei – la data de 24.01.2020, în calitate de proprietară a autovehiculului marca IVECO nu a avut permis de acces auto pentru circulația vehiculului pe Șos. Râmnicu Sărat, dinspre Șoseaua de Centură către str. Comuna din Paris, stradă cu interdicție de tonaj.

S.C.ZIAD PREST.S.R.L., cu sediul în oraș Băicoi, jud.Prahova – cu amendă în valoare de 2.500 lei – la data de 15.01.2020, în calitate de proprietară a autovehiculului marca RENAULT nu a avut permis de acces auto pentru circulația vehiculului pe Șos. Râmnicu Sărat, dinspre str.Comuna din Paris către Șoseaua de Centură, stradă cu interdicție de tonaj.

M.L., în vârstă de 66 ani, din com.Porumbacu de Jos, jud.Sibiu – cu amendă în valoare de 2.500 lei – la data de 29.01.2020, în calitate de proprietară a autovehiculului marca VOLVO nu a avut permis de acces auto pentru circulația vehiculului pe Șos. Râmnicu Sărat, dinspre Șoseaua de Centură către str. Comuna din Paris, stradă cu interdicție de tonaj.

 

 • Pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.M.Brăila nr.103/2008, privind staționarea voluntară a autovehiculelor cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5t pe drumurile publice, precum și pe terenurile aparținând domeniului public și domeniului privat al Municipiului Brăila, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare totală de 3.000 lei.

Exemplificăm:

S.C.CONCIL.S.R.L., cu sediul în Brăila  – cu amendă în valoare de 1.000 lei – la data de 18.06.2020 – pe str.Griviței, în dreptul Centrului Integrat de Medicină Paleativă a staționat voluntar cu autovehiculul de tonaj greu marca MAN, manevră interzisă pe drumurile publice ale Municipiului Brăila.

P.V., în vârstă de 52 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – la data de 18.06.2020 – pe str.Ștefan cel Mare, a staționat voluntar cu autovehiculul de tonaj greu marca VOLVO, manevră interzisă pe drumurile publice ale Municipiului Brăila.

M.N., în vârstă de 60 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – la data de 28.05.2020 – pe Șoseaua Rm. Sărat, vis-à-vis de sediul S.R.I., a staționat voluntar cu semiremorca marca KRONE, manevră interzisă pe drumurile publice ale Municipiului Brăila.

 

 • Pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.M. Brăila nr.5/2003, privind circulaţia şi staţionarea autovehiculelor pe trotuare, împiedicând circulaţia pietonilor, pe scuaruri, în alveole şi în staţiile mijloacelor de transport în comun, pe locurile de parcare rezervate persoanelor cu handicap marcate şi semnalizate corespunzător, au fost aplicate un număr de 5 sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare totală de 700 lei.

Exemplificăm:

T.C., în vârstă de 46 ani, din mun.Tulcea, jud.Tulcea – cu amendă în valoare de 300 lei – în calitate de conducător al autovehiculului marca Volkswagen a circulat pe str.Școlilor, dinspre Bd.Dorobanților către str.Roșiorilor și a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport în comun a S.C. Braicar S.A.

 

 1. F) IN DOMENIUL COMBATERII COMERŢULUI STRADAL NEAUTORIZAT ŞI PENTRU PROTEJAREA POPULAŢIEI ÎMPOTRIVA UNOR ACTIVITĂŢI COMERCIALE ILICITE:

 

Având în vedere Hotărârea nr.394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19 și necesitatea includerii polițiștilor locali în ansamblul misiunilor specifice desfășurate de către structurile Poliției Române în prevenirea și gestionarea situațiilor de risc privind răspândirea noii forme de Coronavirus,  4 polițiști locali din cadrul Biroului Inspecţie Comercială au fost cooptați în activitatea Serviciului Ordine Publică pe o perioadă de încă 60 zile.

Un lucrător din cadrul Biroului Inspecţie Comercială, în conformitate cu prevederile Legii nr.155/2010 privind atribuțiile de control în domeniul activității comerciale a răspuns solicitărilor pe această linie.

S-au verificat pe teren toate sesizările primite în această perioadă și s-a răspuns petenților, s-au verificat pe teren 12 operatori economici care au depus dosarul in vederea autorizării de către Primăria Brăila.

Au fost  verificati operatorii economici care desfășoară activități comerciale sau de agrement în Parcul Monument și Grădina Publică, s-au verificat în teren două sesizări telefonice.

 

 1. G) ÎN DOMENIUL DISCIPLINEI ÎN CONSTRUCŢII ŞI AL AFIŞAJULUI STRADAL:

 

În această perioadă am acționat în cadrul dispozitivului comun de ordine publică pentru prevenirea și combaterea pandemiei Covid-19, activitate care se va desfășura până la încetarea „Stării de Alertă”.

De asemenea:

– au fost primite de la petenți 8 sesizări;

– Sesizari clasate – 4;

– Avarii – 6.

Urmarea a activităților de control a fost aplicată 1 sancțiune contravențională în conformitate cu prevederile Legii nr.50/1991 R, art.26, alin.1, lit a) – proprietar M. Z. din Brăila, str.Mihai Bravu – pentru lucrări de construcție fără a deține autorizație de construire (construire anexă gospodărească) – a fost sancționat contravențional – cu amendă în valoare de 1000 lei – în conformitate cu prevederile Legii nr.50/1991 R, Art.26, alin.1, lit.a) – pentru lucrări de construire executate fără Autorizație de construire și, ca măsură complementară, s-a dispus oprirea lucrărilor și intrarea în legalitate.

– În cazul a 4 sesizări se continuă verificările.

Am participat la comisia de inventariere și ridicare a garajelor de pe domeniul public în baza Dispoziției Primarului.

 

 1. H) ÎN DOMENIUL PROTECȚIEI MEDIULUI:

 

– Au fost efectuate verificări în teren în cadrul a 6 lucrări.

– Au fost soluţionate 4 sesizări din partea cetățenilor.

– Au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale, conform Anexei H.C.L.M. Brăila nr.5/2003, după cum urmează:

– Ț. R., din  Brăila – sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 lei – pentru amplasarea adăpostului pentru creșterea păsărilor la o distanță mai mică de 10 m de clădirile vecinilor.

– S.C.Crown Business & Industrial Group.S.A. – București, Sector 2, Șos. Ștefan Cel Mare nr.12, Bl.18, ap.4 – sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2500 lei – pentru neefectuarea lucrărilor de reparații a fațadei imobilului pe care îl deține in mun.Brăila, pe str.Mihai Eminescu nr.17 ( fostul Hotel Pescăruș).

– D. G.-A., din  Brăila – sancționat  contravențional cu amendă în valoare de 2500 lei – pentru aruncare deșeuri inerte pe domeniul public.

– A fost aplicată o somație, conform Anexei H.C.L.M. Brăila nr.5/2003:

– G. C., din Brăila – în vederea desființării adăpostului pentru creșterea păsărilor.

S-a acționat în cadrul dispozitivului comun de ordine publică în vederea respectării măsurile de prevenire a răspîndirii Covid-19.

 

 1. I) ALTE ACTIVITĂŢI:

 

În perioada 16 – 23.06.2020, s-a acţionat cu un număr de 5 patrule zilnic pe raza municipiului sub coordonarea operațională a I.P.J. Brăila – Poliția Municipiului, pe linia aplicării și respectării măsurilor de prevenire și control a infecțiilor COVID-19, aplicabile pe durata stării de alertă, conform Legii nr.55/2020.

– În data de 17.06.2020, s-a acționat cu un efectiv de 4 patrule polițiști locali pentru asigurarea ordinii și liniștii publice în zonele adiacente unităților de învățământ unde s-au desfășurat examenele pentru „Evaluarea Națională 2020”, conform dispozițiilor și coordonării I.P.J. Brăila – Poliția Municipiului Brăila.

– În data de 22.06.2020, s-a acționat cu un efectiv de 4 patrule polițiști locali pentru asigurarea ordinii și liniștii publice la unitățile de învățământ unde s-a organizat „ Examenul Național de Bacalaureat 2020”, sesiunea iunie-iulie, conform dispozițiilor și coordonării I.P.J. Brăila – Poliția Municipiului Brăila.   

Totodată, 17 polițiști locali au acționat zilnic pentru asigurarea menținerii ordinii publice pe raza municipiului Brăila, în zonele unde, de regulă, sunt semnalate aglomerări de persoane, pentru respectarea actelor normative menționate mai sus.

În aceste acțiuni sunt angrenate 9 autospeciale de serviciu aparținând Poliției Locale Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *