Re:Start Romania in vizita „pe la Braila”

Joi, 25 iunie, de la ora 13.00, la restaurantul din Gradina Mare din Braila, a avut loc intalnirea presei brailene cu Ramona Ioana  Bruynseels, presedintele partidului Re:Start Romania. Chiar daca in invitatia jurnalistilor se preciza ca distinsa doamna va avea o serie de intalniri cu personalitati ale judetului dar si cu factori de decizie din cadrul administratiilor locale, pentru a discuta atat probleme cotidiene cat si punctual, anumite aspecte specifice zonei delegatia partidului s-a rezumat doar la o mica sedinta cu cei cativa membri care au asistat la conferinta de presa. La vizita de la Braila, Ramona Ioana  Bruynseels a fost insotita de sotul acesteia dar si de fiica sa Ioana.

“Ma bucur mult sa fiu astazi la Braila. Am o mare placere sa ma aflu aici, deoarece am mai fost si anul trecut pe timpul campaniei prezidentiale si am ramas atat de impresionata de numarul mare de voturi pe care l-am primit aici in Braila. De aceea imi permit prin intermediul dumneavoastra sa transmit acest mesaj de multumire celor care necunoscandu-ma, nevazandu-ma, au hotarat sa imi acorde increderea lor. De aceea sunt foarte onorata. Tocmai de aceea am venit cu mare drag aici”, a spus presedinta partidului Re:Start Romania.

“Aici la Braila scorul votarii la prezidentialele de anul trecut a fost de 4%, iar la ora actuala pe judetul Braila avem 100 de membri cu dorinta de a veni mai multi membri. Suntem la inceput si speram sa fie bine pe viitor. Pana la alegerile locale din toamna ne dorim ca aproape in fiecare localitate din judet sa avem membri pentru partidul Re:Start Romania.”, a mai spus presedinta Ramona Ioana  Bruynseels.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *