Vine canicula la Brăila. Vezi de când

După atâtea coduri roşii, portocalii şi galbene de ploi si vijelii iată că meteorologii ne anunţă şi vreme călduroasă, chiar caniculară. Sâmbătă şi duminică cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza şi seara, în Crişana, în Carpaţii Occidentali, local în Maramureş, în vestul Transilvaniei şi al Olteniei şi izolat în restul teritoriului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe arii restrânse, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 32 de grade. Ne apropiem de caniculă.

În Brăila vremea va fi frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade. Sâmbătă rămânem cu vremea frumoasă şi se face mai cald. Se vor atinge 32 de grade la umbră.

Şi duminica o să avem soare, câţiva nori şi amiază călduroasă, cu 33 de grade în termometre.

Precizăm că toată săptămâna viitoare la Brăila, temperaturile vor trece de 32 de grade. Marţi, 30 iunie şi miercuri, 1 iulie avem 33 de grade, iar joi 2 iulie, 34 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *