Trei incendii pe timp de caniculă

În ultimele 24 de ore, subunitățile inspectoratului au intervenit pentru limitarea și lichidarea a trei incendii, astfel:

– ieri, la ora 13.25, Punctul de lucru Măxineni a intervenit,cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu la anexă gospodărească din localitatea Măxineni. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un foc în curtea gospodăriei lăsat nesupravegheat. Au ars o magazie și un garaj cu o suprafață de cca. 30 mp.

– la ora 13.30, Garda de intervenție Făurei a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă la un adăpost de animale din satul Sătuc, comuna Galbenu. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost jocul copiilor cu focul. A ars adăpostul cu o suprafață de aproxiamtiv 10 mp.

– astăzi, la ora 07.00, Punctul de lucru Dudești a intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu la o locuință din localitatea Dudești. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un foc în curtea gospodăriei lăsat nesupravegheat. Au ars locuința construită din paiantă acoperită cu țiglă, o magazieși patru autoturisme vechi, neănmatriculate (trei Dacia 1310 și un Oltcit). Incendiul a fost lichidat la ora 12.00.

La cele trei incendii nu s-au înregistrat victime.

Echipajele de pe ambulanțele SMURD au intervenit în sprijinul a 12 persoane din municipiu Brăila și localități din județ pentru acordarea primului ajutor prespitalicesc și transportarea acestora la Unitatea de Primiri Urgențe Brăila.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *