Invitație la teatru, film și lansare de carte

Teatrul „Maria Filotti ” reia din data de 14 august, pe scena exterioară (pe str.Republicii, în parcare), în condiții de maximă securitate, prezentarea spectacolelor din Stagiunea Estivala TMF!

De maine, 5 august, în intervalul orar 11.00 -17.00 va puteți ridica invitațiile pentru primele 3 evenimente ale lunii august, respectiv cele din 14, 15 și 16 august.

Este vorba despre lansarea de carte si Proiecția de Gala a filmului dedicat marelui actor și fost director al teatrului brăilean, Maestrul CONSTANTIN CODRESCU. La eveniment sunt prezenți maestrul Constantin Codrescu și regizorul filmului, brăileanul Silviu Radu.

Sambătă, 15 august, de la ora 20.30, sunteți invitați la one man show-ul VISUL UNEI NOPȚI DE GALĂ de Cornel Cristei, în regia lui Radu Nichifor și interpretarea actorului Alin Florea, acompaniat la pian de Cornel Cristei.

Duminică, 16 august, de la ora 20.30, pe Scena exterioară de pe Strada” Mihai Eminescu ” veti putea viziona, în premiera la Brăila one woman show-ul „Eu rămân” pe texte de Blanca Doba și Luana Hagiu, în regia Luanei Hagiu și interpretat de actrița Blanca Doba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *