DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTI ȘI CERCETAȚI PENAL PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

În cursul zilei de ieri, la ora 21:05, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Însurăței l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din orașul Însurăței, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,77 mg/l, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Azi-noapte, la ora 00:45, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Chișcani, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității Tichilești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 08 august a.c., în jurul orei 19:40, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila l-au oprit în trafic, pe un bărbat, în vârstă de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Chișcani.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,78 mg/l, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele brăileanului a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *