Unde se oprește curentul săptămâna viitoare – perioada 17-21 august

  • Societatea de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord, Sucursala de Distributie a Energiei Electrice Brăila, comunică următoarele întreruperi pentru perioada 17-21 august 2020, intre orele 08.00-16.30.

Pentru efectuarea unor lucrări programate, de creșterea eficienței energetice a instalațiilor de distribuție din LEA 0,4 kV si modernizare a  instalațiilor de distribuție consumatori, se va întrerupe furnizarea energiei electrice, după cum urmează:

– Modernizare LEA-JT și branșamente individuale SURDILA GĂISEANCA – Parțial consumatori casnici și agenți economici din localitatea SURDILA GĂISEANCA.

– Modernizare LEA/JT și branșamente individuale SILIȘTEA – Parțial consumatori casnici și agenți economici din localitatea SILIȘTEA.

– Modernizare LEA 20kV MĂXINENI – SCORȚARU – Parțial consumatori casnici și agenți economici din localitatatile CONSTANTINEȘTI și PITULAȚI.

– Modernizare Derivație 20kV TUFEȘTI, înlocuire conductoare și izolație – Parțial consumatori casnici și agenți economici din localitatea TUFEȘTI, parțial (PT 2 și 3 ȚIBĂNEȘTI, PT Ferma Bejani, Agromec ȚIBĂNEȘTI).

– Modernizare LEA/JT localități din INSULA MARE a BRĂILEI – Parțial consumatori casnici și agenți economici din localitățile AGAUA, PLOPI, ȚĂCĂU și TITCOV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *