”Continuitate in voleiul brailean de performanta” – 2020

A.C.S. „Sport Plus” Braila si Consiliul Judetean deruleaza pentru al treilea an consecutiv un proiect ce vizeaza dezvoltatrea voleiului brailean. ”Continuitate in voleiul brailean de performanta” se deruleaza in perioada septembrie-noiembrie 2020, are o valoare de 58.395 lei, din care 67.500 contributie proprie a clubului.

Cheltuielile aprobate sunt pentru: achiztionarea de echipament sportiv si de materiale sportive, de participare la jocuri amicale si oficiale, alimentatie de efort, medicatie sportiva si sustinatoare de efort, promovare proiect.

”Suntem incantati ca avem un nou parteneriat cu Consiliul judetean Braila. Avem la dispozitie o suma ce ne confera echilibru, atat de important in aceasta perioada. Trebuie sa sporim resursele financiare, atat din fonduri publice, dar mai ales din mediul privat. SC Timoserv SRL (Rontaila) este un exemplu de partener din mediul privat ce ne-a oferit in fiecare an contributia in astfel de proiecte, poate chiar mai mult”- a declarat pentru „Cronica de Braila” Constantin Baciu, antrenor, presedinte ACS Sport Plus Braila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *