CERCETAȚI PENAL PENTRU INFRACŢIUNI LA REGIMUL RUTIER

În noaptea de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Făurei l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Jirlău, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității de domiciliu.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,83 mg/l.
Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

În data de 16 noiembrie a.c., la ora 09:30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un vehicul, pe raza oraşului Ianca.
În urma legitimării şi verificării acestuia, s-a constatat faptul că este posesor de permis de conducere dar figurează cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *