La aceasta oră incendiu la Gropeni si o persoană decedată căzută in căminul de apă

La aceasta oră (18.00) pompierii de la ISU „Dunărea” Brăila, intervin la un incendiu de locuință în localitatea Gropeni. Se intervine cu trei Autospeciale cu Spumă si Apă precum si o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului 2 de pompieri Brăila. Incendiu se manifestă la o casă cu o suprafata de circa 150 m.p. La ora 20.23, incendiul a fost lichidat. Nu au fost victime.

De asemeni detașamentul 1 de pompieri Brăila intervine la această oră cu o Autospecială de Stingere cu Apă pentru degajarea unei persoane (instalator) care lucra intr-un cămin de apă de pe str. Rahovei, in municipiul Brăila. Persoana căzută în căminul de apă a fost declarată decedată de către medicul de pe ambulanța SAJ, prezenta la locul interventiei.

„Este vorba despre un instalator chemat de proprietarul locuinței de pe str. Rahova, pentru remedierea unei scurgeri de apa la caminul de apă din fata curții imobilului. Proprietarul nu era de față, intrase în curte si nici nu cunoaște date despre instalator. Polițiști de la IPJ Brăila fac cercetări”, ne-a declarat colonel Stoian Stefan, purtătorul de cuvant al Inspectoratului de pompieri „Dunărea” Braila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *