„Păsări din Delta Dunării” concurs de pictură pentru copii

Societatea Ornitologica Romana organizeaza in perioada 15 decembrie-15 ianuarie 2021, un concurs pentru copiii pasionați de pictură sau desen.

Concursul de desene se adresează copiilor, categoria de vârstă 3 – 11 ani, iar fiecare concurent poate înscrie în concurs maxim un desen sau o pictură. Desenele sau picturile trebuie să respecte tema concursului „Păsări din Delta Dunării” (speciile de păsări care se regăsesc în Delta Dunării). Pentru a participa, trimiteţi desenele sau picturile realizate, prin e-mail, la adresa concurs@sor.ro, până în data de 10 ianuarie 2021.

Fiecare concurent poate înscrie în concurs maxim un desen sau o pictură. Câștigătorii vor primi „Descoperim cu Apolodor, în Deltă, păsările-n zbor”, numai bună de citit în vacanță.  Autorul cărții este Florin Bican, iar ilustrațiile sunt realizate de Dan Ungureanu.

Cele mai frumoase desene (alese de juriu) vor fi expuse în cadrul unei expoziţii organizate pentru acest concurs pe site-ul oficial SOR (www.sor.ro) și vor fi distribuite pe contul de Facebook al Societății Ornitologice Române. Ultima zi de trimitere a desenelor este 10 ianuarie 2021.

Regulamentul concursului îl găsești în link-ul de mai jos: https://bit.ly/RegulamentConcursPasariledinDeltaDunarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *